Pages

srijeda, 23. svibnja 2018.

Kreativna srijeda: Mini Maxi Studio



Pozdrav drage moje i dobrodošle u novu Kreativnu srijedu kojoj se posebno radujem jer se radi o nekome koga mjesecima na Instagramu pratim i uživam u slikama😃

Nastavite čitati i dopustite da i vama prenesem djelić atmosfere i uživancije.

Svi koji imaju profile na Instagramu ili općenito zanima uređenje doma, mogli su primjetiti da su zadnjih mjeseci hit printevi koji se koriste za dekoriranje kućanstava pa i kao pomagala da bi fotke bile što privlačnije. Bezbroj je mogućnosti kada se odlučimo koristiti print ili poster, gotove okvire sa fora citatima koje ima za kupiti u svim trgovinama i osobno ih brdo imam po stanu,od veličine, boja do okvira i tako si možemo složiti cijeli zid. Ja sam trenutno započela rad na jednom zidu u dnevnom boravku i lagano ga slažem kako bih željela.

Nakon cijelog mog uvoda mogli ste zaključiti o čemu danas pričamo, pa krenimo odmah na predstavljanje branda Mini Maxi Studio iza kojeg stoji jedna draga mama.


                                                                        Idealan za dječji kutak, zar ne?



Prvo moram reći da iza brand-a stojiš ti kao mama dvoje klinaca,reci nam kako se uspiješ organizirati? Otkud ideja da izrađuješ printeve?

Organiziraju moja djeca, ne ja.  Uvijek pravim to-do liste i imam planer, ali rijetko kada sve ispadne kako sam zapravo planirala. Ipak, posao koji treba napraviti odradi se bez greške, pa makar to bio rad u dugo u noć. Svi pomažu, muž, baka jer pomoć mi treba, moja cura ima tek 10 mjeseci. Nekako sve se stigne, treba posložiti prioritete.
A printeve sam počela izrađivati sasvim slučajno. Pripremala sam dekoracije za Mateov prvi rođendan jer sam htjela nešto posebno i personalizirano. Onda sam dalje krenula sa čestitkama i printevima za drage mi ljude te otvorila stranicu na FACEBOOK-U i profil na INSTAGRAM-U. Zapravo, moja djeca su mi najveća inspiracija i pokretač. Oni su zaslužni za ono što sam danas ja i moj brand.


Ovaj mi je genijalan za poklon za useljenje dragim ljudima npr. i mislim da ću nama ovako nešto naručiti za dnevni boravak

Koliko vremena treba da osmisliš novi print?

Nekada to traje dosta dugo, nekada bude gotovo za jedan sat. Zbog bebe Cvite u kući radim dosta isprekidano. Imam printeva koje dovršavam po mjesec, dva jer nikako da budem skroz zadovoljna i nešto mi nedostaje pa stalno nešto mijenjam, onda zaboravim da postoji i kada se sljedeći put vratim to bude to.
Ukoliko je prisutan onaj nalet inspiracije i želim nešto jednostavnije ide to doista brzo. Najveći problem mi je što sam perfekcionist te želim da to bude točno kako sam zamislila i ne pristajem na ništa manje. A kombiniram razne tehnike, uz digitalnu obradu i crtanje, slaganje, slikam vodenim bojama te flomasterima. Stalno se razvijam te često slušam on-line tečajeve i You-tube videa u potrazi za onim što me zanima.

Svako dijete bi željelo imati, zar ne? Iako vidim umjesto imena i natpis obitelj xy😍


Ono što mi se sviđa kod tvojih radova što je svaki poseban,i ima brdoooo mogućnosti sudeći po fotkama na Instagramu što sam vidjela. I jako mi se sviđa što svaki mjesec tko želi može na mail dobiti free verziju kalendara za tekući mjesec,jer zašto bi kalendar morao biti običan zar ne?

Stalno nešto razvijam, stvaram, gledam što promijeniti i poboljšati. Zato mi je profil na Instagram-u sve, samo nije usklađen. Ponuda printeva samo raste, uvijek sam tu za neku preinaku, a u planu su i novi proizvodi, ne mislim stati samo na printevima. A kalendari su dar mojim pratiteljima, najčešće ženama (ja ih zovem još i majkama i kraljicama) jer svaka je posebna, a sa ovim poklonom im se želim odužiti na pažnji. Ja te kalendare lijepim u svoj planer i baš mi uljepša mjesec. Vjerujem da je i njima jer se svi skupa radujemo početku mjeseca i novim kalendarima. Pripremam još neke besplatne stvari za ljeto, iskreno se nadam da ću ih uspjeti razviti na vrijeme i darovati i njih. 

Planeti, zar nije fora?

Koliko se teško istaknuti u moru sličnih profila?čini mi se da su printevi i posteri na zidovima hit zadnje vrijeme na Instagramu i da smo svi doslovno poludjeli za njima.Osobno satima znam vrtiti takve profile i zamišljati na svojim zidovima i u glavi kombinirati.

Printevi su trenutno hit, kako na Instagramu tako i u Hrvatskoj. To je činjenica. Kao i to da se svaki tjedan stvori novi profil koji izrađuje isto. Mislim da je najbitnije kvalitetno raditi, istaknuti se svojom različitošću te imati fer odnos sa svojim kupcima. Krećem prvo od sebe, kako bi ja htjela da se netko odnosi prema meni i što bi željela imati na zidu u kući. Takva sam i na Instagramu. Poštujem svoje pratitelje, svaki upit mi znači puno, a sa svima s kojima komuniciram stvaram prijateljske odnose. Nadam se da ljudi to znaju cijeniti i da će me pratiti i dalje. Svaka moja narudžba dosad je završila sa pohvalom i na to sam baš ponosna.

Možeš li nam reći koja je okvirna cijena i koliko se čeka na na narudžbu?

Printevi su standardno tiskani na 240 gramskom visokokvalitetnom papiru u A4 veličini. Ukoliko se naruči print koji je već izrađen (tipa lisica Flora) cijena je oko 40-50 kn, a ukoliko su personalizirani (npr. Vijenac sa imenom, datumom rođenja) cijena je mrvicu veća. U ponudi imam printeve bez i sa okvirom, kao i digitalne printeve, koji se mogu vidjeti u mojoj Etsy trgovini ili zatražiti na Instagram-u. Ukoliko se kupi digitalni print njega možete sami printati koliko god puta hoćete, a dobijete ga u nekoliko veličina na mail. Isto tako ako se radi novi print, baš po želji gledam da je to normalna cijena za unikatni primjerak i uložen rad. Printevi se mogu tiskati i na manje i veće dimenzije, tada je naravno i cijena drugačija. Izlazim svakome u susret te kažem da imam rješenje za svaki prazni okvir. Narudžbe šaljem u roku od dva radna dana, a kada se radi novi i unikatni print onda samo izrada potraje i do tjedan dana jer dosta ovisi i o samom klijentu i njihovim željama. 

Preslatka lisica idealna za dječju sobu

Radiš li samo po principu svoje ideje ili se i kupac može javiti sa svojom željom i idejom?

I jedno i drugo, dakako, samo da je papir. Posljednje narudžbe su bile točno po željama i ideji klijenta i zanimljivo, to nisu bili printevi. Radila sam pozivnice i zastavice za rođendan te tagove za zahvalnice za Svetu pričest. Klijenti su odredili boju i likove, a sve ostalo je bila moja mašta i volja. Nedavno su tu bili posebni printevi za bracu i seku, printevi za Uskrs, veliki print za jednu novorođenu bebu, a sama sebi sam napravila logo i posjetnice. Volim ovu raznolikost koju mi pruža samostalan rad, sama odlučujem kako i kada raditi, sa kojim materijalima i suradnicima. Kažem da sam mali studio za velike stvari i iza toga stojim. Nije me strah napraviti nešto iz ničega, a svaki unikatni print mi dođe kao veliki izazov i škola. 

Uspomena na rođenje djeteta


Mnoštvo radova još možete vidjeti na oba profila, INSTAGRAM-U i FACEBOOK-U. Moram reći skoro kao ekskluzivu da je pokrenula i svoj BLOG koji je zamišljen kao mix svih printeva na jednom mjestu da možete vidjeti i mnošto raznolikih tema koje će pisati. Ja ju definitivno nastavljam čitati, zasad su objavljena tri posta.
Za kraj ću reći da ju svakako podržite i zapratite na društvenim mrežama i ja definitivno namjeravam naručiti nekoliko stvari uskoro za stan. Ono što mi je odlično je što su cijene realne, gledala sam mnoštvo i stvarno uživam i puno puta mi se nešto jako svidi i kada pitam za cijenu, hladni tuš, malo bude too much i odvrati me od kupnje. Kod nje nije takav slučaj i zato će uvijek imati moj glas.


Kakvo je vaše mišljenje o printevima? Ili se više držite klasičnih slika? Smatrate li da neki kreativci ipak prenapušu cijenu i da li vas to kao i mene odvrati od kupovine?



1 komentar:

  1. Nisam do sada bila upoznata sa ovom djevojkom, ženom, kako god želi ona da je zovem. Ali mi se mnogo dopada njen rad i način kako ona radi i odakle joj inspiracija. Zaista je bilo divno pročitati ovakav post ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši