Pages

srijeda, 27. lipnja 2018.

SILVEREX Exclusive krema za lice i sapun sa srebrom - RECENZIJA

Pozdrav drage moje i dobrodošle u novi post😍

Danas sam pripremila još jednu recenziju preparative, došli smo u ono doba godine kada ipak njega ima glavnu ulogu jer su vrućine velike i većina nas odustaje od svakodnevnog make up-a, ili bira skroz lagane podloge i jednostavni look. Svake godine kada dolaze vrućine ja skoro sve proizvode koje koristim promijenim jer moje lice na naglu vrućinu ne reagira baš najbolje. Tako da vas čeka još nekoliko preparativnih recenzija i pokazat ću vam neke proizvode koji su mi odlični i drago mi je da sam ih otkrila.

Danas vam pišem o dva proizvoda za njegu koja sam dobila od Silverex-a s kojima sam nastavila suradnju i jako mi je drago zbog tog. Riječ je o našoj tvrtci iz Hrvatske čija je specifičnost i ono što iz izdvaja što proizvodi sadrže ione srebra. Pred nekoliko mjeseci sam vam pisala o njihovim četkicama za zube koje su odlične i još uvijek ih kupujem, baš sam pred par tjedana kupila Lani dvije jer je bila akcija 2+1 gratis u ljekarni. Recenziju pogledajte OVDJE.

SILVEREX divote na okupu

Neću duljiti i bacamo se odmah na proizvode.

Prvo ću vam pričati o kremi jer me ona mjesecima zanimala i baš sam bila sretna kad su mi ponudili da isprobam oba proizvoda.

Silverex Exclusive krema je namijenjena problematičnoj i osjetljivoj koži koja je 98% prirodnog podrijetla. Posebna je baš zbog srebra kojeg sadrži, a ono je poznato kao antibakterijsko sredstvo. Uloga srebra je antibakterijska - borba protiv patogenih organizama. Srebro iz kreme ne prodire u kožu već se zadržava na površini i upravo tako ju trenutno umiruje, čisti, smanjuje alergijske reakcije te štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja.


 Silverex Exclusive kremica sa pakiranjem i bez

Sama krema dolazi u kartonskoj ambalaži i u tubici dobijete 50 ml proizvoda. Ja sam ju zadnja dva mjeseca koristila svakodnevno. Odlično je služila i kao baza za make up jer se brzo upija i ostali proizvodi odlično sjedaju na nju. Otvor tubice je taman da izađe idealna količina. Brzo se upija i ne ostavlja masni film na  licu. Ja bih rekla da je prljavo bijele boje sa sitnim česticama koje sam pokušala uhvatiti na fotki ispod.

Izgled kreme - lagano se mogu vidjeti čestice koje gore spominjem, lagana tekstura, a opet baš teksturom klasična krema.

Ono što ona radi jest da zbilja smanjuje crvenilo oko prištića, podkožni prišt ako namažete čim ga primjetite itekako umanji tu neugodnu izbočinu na licu i kroz ova dva mjeseca stvarno mogu reći da je držala pod kontrolom moje lice. Uzmite u obzir da sam i prije 2 i pol mjeseca rodila i da se hormoni lagano vraćaju u normalu tako da vjerujem da ako je meni pomogla bude svakome. Definitivno će umiriti crvenilo, brzo smanjiti prištiće i njihovu natečenost ukoliko se radi o bolnim aknama.

Sastojci:


Recenzija bez sastojaka ne može proći, slažete se?

Kremica je osim u ljekarnama dostupna i u SILVEREX WEB SHOP-u po cijeni od 136,00 kn.

Krenimo dalje na moje dojmove o SILVEREX SAPUN-u.

Silverex sapun sa ambalažom i bez nje



Što se sapuna tiče, prvo sam ga krenula koristiti ujutro za umivanje lica. Ali, kada sam vidjela da zapravo odlično rade njihovi proizvodi svoj posao počela sam mu proširivati namjenu. S obzirom da kako imamo malu bebu stalno, često i prečesto perem ruke, naravno da su mi se isušile i počeli dlanovi se perutati. Odmah kada sam to primjetila počela sam ruke prati sa ovim sapunom, već za dva dana nije više bilo nikakvog perutanja. Onda sam pomislila kako bi valjalo isprobati i kistove oprati. Naravno, odlično i tu radi svoj posao. Tako da bih ja rekla da ovaj sapun ima mnogo namjena za kojeg ga se može koristiti. I recimo za ljude koji imaju problema s prištićima na leđima, toplo preporučujem da isprobaju jer sam sigurna da će jako brzo i taj problem riješiti. Nisam isprobala na sebi jer nemam taj problem pa ne mogu garantirati, ali vjerujem da sam u pravu. Sapun dolazi također u kartonskoj kutiji i dodatno zaštićen prozirnim omotom sa srebrnom Silverex naljepnicom. Ima ugodan miris, rekla bih po čistom i lijepo se pjeni.

Cijena mu je 50,00 kn i osim u ljekarnama može se kupiti i u SILVEREX WEB SHOP-u.


Meni je slatki dodatak i mala ceduljica koja unutar kutije dolazi sa inspiracijskim citatom.

Inspirativne porukice unutar proizvoda


Mogli ste primjetiti da minimalno mjesec dana koristim preparativu prije nego natipkam recenziju, uglavnom to bude mjesec i pol - dva iz jednostavnog razloga što vam želim iskreno reći da li proizvod radi što tvrdi ili ne. U ovom slučaju pba proizvoda toplo savjetujem da škicnete i isprobate.
Svakako se veselim nastavku suradnje sa SILVEREX-om te mi pišite ako biste željeli da organiziramo jedno darivanje sa nekim od njihovih proizvoda koje sam isprobala, a ja ću isto pokušati dogovoriti. Zapratite ih na njihovim društvenim mrežama kakobi bili u toku sa novostima i akcijama, FACEBOOK  i INSTAGRAM.

Jeste isprobali možda ove proizvode? Planirate li?


Šaljem puse do idućeg posta😗😗😗

Broj komentara: 8:

  1. Nisam,ja nemam te probleme ali svakako bih preporučila jer zvuči odlično

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi.iako mi je 29 lice mi se zna ponasati kao da sam u pubertetu,haha

      Izbriši
  2. Ako želiš možeš mi uzvratiti follow i pogledaj dva poslednja posta!❤
    Sara Pokorni

    OdgovoriIzbriši
  3. Sapun sam koristila davno, a krema čeka svoj red :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A znam da,ne treba sve u isto vrijeme otvoriti niti mozes iskoristiti.Ja imam dosta novih za lice koje čekaju red trenutno isto

      Izbriši
  4. Nisam isprobala nista od njih ali ne znaci da ne budem. Trenutno nemam nekih problema sa kozom ali ova krema mi zvuci zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako nista drugo,onda cetkice moras isprobati i na facebook stranici je upravo aktualno darivanje s njima pa zaigraj😀

      Izbriši