Pages

nedjelja, 2. prosinca 2018.

DORA kozmetika - vodič kroz poklon pakete


Pozdrav drage moje nakon dugo, dugo vremena😘💕

Napokon sam opet dobila želju za tipkanjem i imam par postova koji stižu u narednim tjednima. I svakako se nadam da ćete opet biti uz mene i nastaviti čitati postove.
Danas sam odlučila predstaviti jednog sponzora AdventoRivanja koji vas na mojim društvenim mrežama čeka tokom cijelog mjeseca. Ako niste,svakako me zapratite, jer ćete imati šansu za osvojiti nagradu, a ja jer ćete se pridružiti meni i ostatku na društvenim mrežama.😉

Proizvodi u poklon paketima



Danas, kao što sam rekla, vam pišem o  brandu DORA Kozmetika. Riječ je o hrvatskom brandu prirodne kozmetike vrhunske kvalitete bez parabena, s hladno prešanim biljnim uljima. Moj definitivni favorit je njihov tonik za lice koji obožavam. Sve kreme iz njihove ponude sam prijašnjih mjeseci imala priliku koristiti i zadovoljna sam bila. Koristila sam naravno one koje odgovaraju mojoj koži, Vlažnu kremu te Bademovu kremu.

Za ovaj mjesec pripremili su 4 poklon paketa sa njihova dva proizvoda te jednim sestrinskog branda, AROMABELLA. Na mojim društvenim mrežama već idući tjedan možete osvojiti svoj poklon paket, imat ćete priliku osvojiti dva paketa ukupno.

Poklon paketi su dostupni u prosincu u Phyto Crean shopu u Radićevoj 14 u Zagrebu te naravno i na web shop-u te su pakirani u božićnom ruhu kako bi bili spremni za darivanje. Ovo je odličan bonus po meni jer ne morate trošiti vrijeme a ni novac na materijal za pakiranje.

Kao što sam rekla postoje 4 paketa, a to su:

1. Dora Krema protiv starenja kože (50ml) + Dora Piling maska za lice (6ml) + Aromabella ulje za masažu i njegu tijela ( Gold of desert ) 200ml

Poklon paket br.1


2. Dora Univerzalna vlažna krema (50ml) + Dora Carota maska za lice 6ml + Aromabella ulje za masažu i njegu tijela ( naranča - limun - grejp ) 200ml

Poklon paket br.2


3. Dora Azulen krema (50ml) + Dora Carota maska za lice 6ml + Aromabella ulje za masažu i njegu tijela ( lemongrass - tobacco flower ) 200ml te

Poklon paket br.3


4. Dora Bademova krema (50ml) + Dora Piling maska za lice (6ml) + Aromabella ulje za masažu i njegu tijela ( naranča - cimet ) 200ml


 Poklon paket br.4,


Promo cijena paketa iznosi 99,00 kn, dok je redovna cijena između 142,00 - 147,00kn.

Dora Krema protiv starenja kože inače košta 90,00 kn te je namijenjena za kožu koja pokazuje prve znakove starenja i zrelu kožu. Sadrži bademovoi i kikirikijevo ulje, vitamine A i E te biljni kolagen.
Dora Univerzalna vlažna krema inače košta 89,00kn te je namijenjena svim tipovima kože, a posebno za one kojima nedostaje hidratacija. Sdrži njegujuća ulja jojobe, nevena i mrkve.
Dora Azulen kremu možete kupiti po punoj cijeni od 85,00kn te sadrži ulje kamilice i namijenjena je osjetljivoj i normalnoj koži sklonoj iritacijama i crvenilu.
Dora Bademova krema  je predivna njegujuća i hranjiva krema sa bio - bademovim uljem i redovna cijena joj je 85,00kn. Pogodna je i za suhu i za normalnu kožu.

Dora Carota maska je meni jako draga, sadrži ulje mrkve i vitamine koji vraćaju blistavost koži i redovno sam ju koristila dva puta tjedno prije nekoliko mjeseci. U paketima se dobije tester vrećica od 6ml po cijeni 7,25kn.

Dora Piling maska je namijenjena problematičnoj, masnoj i nečistoj koži koju nažalost nisam imala priliku isprobati ali svakako planiram prvom prilikom jer ju dugo škicam. Cijena i količina je ista kao kod Carota maske.

Aromabella asortiman broji 20ak ulja za njegu i masažu te je vrlo pristupačan brand kako bi si svatko mogao priuštiti opuštajuće trenutke u svom domu. Također imaju u ponudi i anticelulitno ulje koje bi nama većini žena dobro došlo vjerujem u rutini dnevnoj. Redovna cijena anticelulitnog ulja je 99,00 kn, dok će te za sva ostala ulja izdvojiti 49,00kn za količinu od 200ml.
Svakako ih zapratite na društvenim mrežama i pričekajte utorak kada kreće darivanje prvog poklon paketa na mojim društvenim mrežama. Neka ostane tajna koja dva od gore navedenih možete osvojiti.

Zapravo pišite mi što mislite koja dva smo odabrali za vas.







.



4 komentara:

  1. Drago mi je da si se vratila pisanju i veselim se novim postovima. Iskreno nisam ni cula prije za ovu kozmetiku ali ti uvijek nekako pronalazis te proizvodace prirodne kozmetike.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala to draga Majo😘na svoj dosadašnjoj potpori i što si uz mene od početka.Da napokon sam dobila želju i motivaciju,jedno vrijeme sam jednostavno osjetila da u moru beauty blogova,postova sa svih strana jednostavno meni to više nije to.Sada imam cijeli popis postova koje zelim napraviti i napraviti opet nešto što drugi ne rade,kao što sam mislim prva tipkala tjednu košaricu npr.Smislila sam cijeli serijal ( doduše samo naslove zasad hahah) ali imam puno ideja i popis postova napokon.Nadam se da ce ti se svidjeti sto sam smislila😘

      Izbriši
    2. Daaa tvoja tjedna kosarica je bas bila originalna ideja tako da sam sad bas nestrpljiva vidjeti sta si novo smislila. Iskreno u zadnje vrijeme slabo i citam blogove jer su skoro svi koje sam voljela pratiti prestali pisati ili su se prebacili samo na Instagram. A nedostaje mi procitati i dobar post na blogu. Nove blogere ni ne zelim pratiti jer nekako volim ove vec provjerene, kojima vjerujem. Uglavnom jedva cekam tvoj novi post 😘

      Izbriši
  2. Nisam nikad cula za ove proizvode, moram priznati da prelepo izgledaju <3
    Zapratila sam te WWW.JFASHIONLOVER.COM

    OdgovoriIzbriši