Brendovi

SOCIAL MEDIA

petak, 29. svibnja 2020.

Wish lista proizvoda za samotamnjenje

Pozdrav drage moje i dobro došle u novi post😀😉

Danas vam želim pisati o proizvodima za samotamnjenje jer sam shvatila da više nema svakodnevnih odlaska na plažu preko ljeta, a to znači da ću i dalje biti Casper bijela hahaha. 
Već znate da sam jako bijela i da na plažu ne odlazim bez raznih marmelada za ubrzano tamnjenje koje me spase. Ove godine sam se zainteresirala za proizvode za samotamnjenje i odlučila da je vrijeme da ih isprobam. Ali, naravno da sam prvo detaljno proučila moguće početničke pogreške i kako da ih spriječim i to ću vam danas u par kratkih savjeta i prenijeti kao i proizvode koje sam pronašla i koji bi trebali biti super i jednostavni za korištenje za nas početnike.

Prva stvar koja je obavezna, ali doslovno obavezna je prije aplikacije napraviti dobar piling tijela kako bi se uklonile mrtve stanice kože i sam proizvod što ravnomjernije aplicirao i da izbjegnete mogućnost mrlja.
Drugo bi bilo da se proizvod nanosi sa rukavicom namijenjenom za proizvode za samotamnjenje iz više razloga, prvi što ravnomjerno razmazujete po tijelu, a drugi je što ćete izbjeći mogućnost da vam dlanovi ostanu na mrlje i "šareni".

Kada sam istraživala koji brand bi bilo najbolje isprobati, najviše sam pozitivnih dojmova vidjela za St. Tropez pjene i kreme za samotamnjenje i naravno da me upravo on kao brand zaintrigirao. Jer ako postoji hrpa zadovoljnih korisnika, vjerujem da ima istine u tome.

Prva stvar koja nam je potrebna je rukavica-aplikator s kojim ćemo sve lijepo i ravnomjerno nanijeti, a ova osim što ima funkciju ima i stylish boju.

aplikator-za-samotamnjenje-sttroper_notinohr
Nakon tog sam dugo razmišljala što bi mi bilo jednostavnije za koristiti, pjena ili krema. Pjena je jako jednostavna ali imam osjećaj da se brže troši, ali naišla sam na jednu koja ima pravo ljetno pakiranje i još miriši na lubenicu. Definitivno broj 1. na samotamnjenje wish listi mi je ona.

Sttropez-watermelon-infusion-selftan_notinohr
Sljedeća koja me zanima je krema, tj.mlijeko za postupno tamnjenje kože baš da vidim što mi više odgovara, koja tekstura. Najviše mi se svidjela ova krema za tu svrhu.

Sttropez-gradualtan-krema_notinohr
Primijetili ste da nisam pisala cijene, one su između 120-250 kn, sad dolazimo do onog gdje se nekom čini preskupa, ali ne bih se složila. Ne bih se složila jer koriste se više puta, ne štete koži kao solarij i sunce, daju preplanuli, a meni osobno odmah i bolji izgled tijelu i ispiru se. Ne može bolje. St. Tropez ima stvarno hrpu proizvoda, ali kada sam proučavala, za početak bih se odlučila za ova dva. Lice ne bih i ne planiram dirati, jer uvijek mogu staviti tamniju puder i ujednačiti ten sa ostatkom tijela.

Jeste vi koristili proizvode za samotamnjenje? Kakvi su vam dojmovi?

Do idućeg posta šaljem puse.