Brendovi

SOCIAL MEDIA

subota, 31. prosinca 2022.

Poklon bon

Pozdrav drage moje i dobrodošle u zadnji post u ovoj godini😘😀
Morala sam ga odmah natipkati jer sam danas surfala kao i obično na Notino web shopu i naišla na nešto što nisam ni znala da imaju Notino poklon bon. Ovo je odličan poklon iz nekoliko razloga,plaćate ga online,dobijete poklon bon kroz nekoliko minuta na svoj e-mail. Također,kada ne znate i niste sigurni što odabrati za poklon, najbolje je kupiti po mom mišljenju poklon bon. Poklon bon online dolazi u različitim iznosima i imate na izbor iznose od 25,50,75 i 100 eura. 
S obzirom na ponudu vrijednosti, osim glavnog poklona je super opcija za darovati nekom uz recimo cvijeće.
Na Notinu nema što ne možete pronaći,kozmetika,parfemi,drogerijske potrepštine za kuću, beauty gadgete, doslovno sve. Imaju preko 55000 proizvoda tako da što god poželite,naći ćete. Ovo je moj najdraži web shop i godinama kupujem redovno i isprobala sam tonu stvari i nikad,ali nikad nisam imala problem da pošiljka kasni, da je proizvod oštećen,neispravan,ništa. Uvijek ih od srca preporučujem jer sam sigurna u ponudu i dostavu. Opcija poklon bona mi se sviđa za kupovinu prijateljima i rodbini koji žive u drugim gradovima i na taj način si sami mogu izabrati, a ja ne moram odlaziti na poštu i slati poklone. Naravno dolaze u hrpu dizajna i u PDF formatu. 
Postoji opcija i da se primatelju pošalje također, a nisam ju ranije spomenula.
Prijedlog za kupovinu uz korištenje poklon bona koji će dugo koristiti svakome i koji toplo godinama preporučujem su Foreo uređaji za čišćenje lica. Svoj godinama koristim i vjerno me služi i mislim da sam ga puno puta tokom godina spominjala. Nažalost nemam nove verzije jer si ne mogu opravdati kupovinu kad me moj još služi.

To bi bilo sve za posljednji post u 2022.godini😘😘Želim vam uspješnu,ispunjenu i veselu godinu u kojoj će se ostvariti sve što želite.😀