Brendovi

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 31. kolovoza 2020.

Summer nails

Pozdrav drage moje i dobrodošle u novi post💕😀
Danas vam pišem o temi o kojoj nekoliko godina nisam ni razmišljala iz jednostavnog razloga, a to je jer sam imala gelirane nokte. S obzirom na to nokti na rukama su mi uvijek bili sređeni i lakove za nokte sam kupovala rijetko. Međutim početkom ovog mjeseca sam odlučila skinuti ih i skroz skratiti. Prvo sam otišla i napravila trajni lak, misleći opet izbjeći lakiranje noktiju svako 2-3 dana. To je bio totalni fail jer iako sam pred 4 godine isprobala trajni lak, i skinuo mi se za manje od tjedan dana, pokušala sam opet i dogodilo se isto, hahahha. I dolazimo tako do današnje teme, lakovi za nokte koji su mi prethodna tri tjedna must have. Odjednom opet imam potrebu za lakovima za nokte, tako sam se osim svoje ladice s lakovima surfala i netom i tražila iste.
Brand koji sam godinama prije obožavala je definitivno Essie koji ima veliki izbor boja, savršenu široku četkicu za lagano lakiranje i super pigmentaciju. Iako oduvijek lakove nanosim u dva sloja, već prvi prekrije nokat i dobijete boju kao iz bočice po mom iskustvu u 99% nijansi koje imam.

Essie-tartdeco_notinohr
Moja omiljena nijansa Essie laka, br. 74 Tart deco

Iako bi se moglo reći da Essie lakovi kao brand spadaju u skuplji rang, ja sam si ih voljela kao nagradu za ispunjen određeni cilj kupovati i popriličan broj ih se skupio. Traju dosta dugo i neće se zgusnuti.
Ono što sam otkrila surfajući i njuškajući na shopu je da imaju u ponudi i baze i nadlakove. Budimo iskreni, uz dobru bazu i nadlak i najjeftiniji lak će potrajati nekoliko dana bez da se ošteti.
Svakako su me dva zainteresirala iz ove kategorije Here to stay kao bazni lak koji obećava produljiti trajnost laka, osigurati dobru bazu i spriječiti da se lak ošteti, a i nokti. Cijena mu je uobičajenih 70,00 kn i svakako bih ga voljela isprobati dok sam u fazi da imam prirodne svoje nokte. Iduće sam pronašla naravno nadlak odnosno top coat, No Chips Ahead koji je zadnji korak i koji osim ljuštenja obećava i zaštitu od žućkastih noktiju što se zna dogoditi kada nosite tamnije nijanse. S ovom zadnjim tvrdnjom se baš i ne bih složila jer mislim da je za to bitna baza, no dobro. Cijena je također 70,00 kn.

Definitivno odličan brand kada se želite počastiti malo "luksuzniji" proizvodima za nokte. Trenutno su na Notinu na akciji i koštaju samo 40ak kuna te je idealno vrijeme za napraviti zalihe za nadolazeću jesen.