Brendovi

SOCIAL MEDIA

četvrtak, 31. ožujka 2022.

Top ruž za usne

Pozdrav drage moje i dobrodošle u novi post😀😘
Danas vam želim malo reći o proizvodu koji sam unatrag nekoliko mjeseci opet počela redovno koristiti, a to su ruževi za usne. Nisam ih duga nosila jer iskreno nervirali su me zbog maske, jer se razmažu nakon nekog vremena ma koliko god ja mislila da ako je mat i dugotrajan da neće. Zadnja tri - četiri mjeseca najviše nosim jedan, tj. Dvije nijanse jednog trajnog ruža koji mi je otkrićeeeeee. Riječ je o proizvodu koji svi vjerujem dobro znate, ali eto ja sam ga tek počela tad redovno koristiti. Riječ je o naravno poznatim Maybelline trajnim ruževima, Superstay Matte Ink. Oni su doslovno nepomični i neizbrisivi. Nemam dovoljno riječi kojim bih ih nahvalila. Kako uglavnom radim ujutro, šminkam se oko 6 ujutro i on stoji sve do navečer. Kad dođem na posao napravim si doručak prije nego otvorimo, pijem kavu kroz dan, vodu ručam kad dođem kući i uzmimo u obzir važnu stavku, a to je da masku na poslu kako radim s klijentima imam stalno. I taj ruž i dalje stoji! Navečer ga uvijek još uvijek imam, malo izblijedi, ali pričamo o vremenskom odmaku od minimalno 16 h od nanošenja. Često je na akciji pa tako i sad. I ja si svakako planiram još nijansi uzeti. Zasad imam dvije kako sam rekla, a to su 65 Seductress i 75 Fighter. Obje su tamnije nude, odnosno Fighter je dosta tamna, na smeđe vuče. Najviše nosim 65 Seductress koja mi je i omiljena od svih trajnih ruževa koje imam. Obavezno stavljam olovku pa sloj ruža. Malo je ljepljiv dok se osuši, i to treba pričekati da prođe cca. minutu. Nakon tog zaboravim da ga imam. Meni ne isušuje usne, tj. kroz dan ne primijetim, a navečer ionako stavljam obavezno Nuxe balzam tako da mi se zapravo i ne stignu isušiti. Pa možda u tom dijelu nisam najmjerodavnija.
 moja omiljena svakodnevna  kombinacija


Prije par mjeseci sam spominjala Astra olovke usne koje sam uzela onako za probu, jer su povoljne pa da testiram.kad ono, ja sam njima oduševljena i imam ih tri trenutno. Na fotki su dvije, nijanse 32 i 33, koje uvijek koristim uz ove ruževe jer mi najbolje odgovaraju. Super su krema ste, lako se nanose i u kombinaciji s ovim ružem mi super traju. 

Definitivno su trajni ruževi jedna od mojih najdražih formula jer nemam volje kroz dan popravljati ruževe. Meni se to nikad nije dalo da budem iskrena, imam faze kad se trudim pa zbilja obnavljam. Ali trenutno s obzirom na situaciju i maske, stvarno to ne želim. Želim si još veselih i svjetlijih nijansi za proljeće koje nam je stiglo. 😀 
Jeste vi isprobali ove ruževe? Slažete li se s mojim mišljenjem da su odlični? 


Do idućeg posta šaljem puse😉😘