Brendovi

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 26. veljače 2017.

Tjedna make - up košarica, vol.14

Pozdrav drage mojeee!!!

Nakon pauze, koja je bila nenamjerna i prisilna, haha, vraćamo se standardnom nedjeljnom postu, a to je košarica:) Nekako mi se čini prema vašim komentarima i porukama da vam je ovo najdraži tip posta koji kod mene nalazite i jako mi je drago što ste počele mi tipkati i vaše tjedne košarice!!:)

Nema mi draže nego kada imamo međusobnu komunikaciju, te vam hvala na tome:)

No, krenimo mi na košaricu za tjedan koji je pred nama:)

Krenuti ću od primera kojeg obožavam i koji mi je savršen, Baby Skin od Maybelline-a, Nešto više o njemu sam vam tipkala ovdje pa bacite oko, ako niste već:) Ukratko, odličan silikonski primer. Fotku posebnu vam nisam stavljala, samo na grupnoj poviše:)

Ovaj tjedan sam za puder, tj. podlogu odabrala Farmasi CC kremu u nijansi Light to Medium. Ona je savršenstvo u tubici i obožavam ju nositi i rado posežem za njom. Pruža dovoljno prekrivanja, nije teška na licu, ne masti kožu te traje kao i tekući puder. Ima blagi ugodni miris koji osjetite dok ju stavite, osobno ju nanosim prstima jer bb kreme, cc kreme i slične proizvode ne volim nanositi kistom i spužvicama. Morat ću vam natipkati recenziju jer vam svakako treba. Najmanji problem mi je natipkati recenziju i pokazati swatch, ali nekako mislim da recenzija takvih proizvoda bez slike na djelu baš i nije neka recenzija. Tako da moram se potruditi uslikati ju na djelu ovaj tjedan:)

Za područje ispod očiju sam uzela lagani hidratantni korektor Boo Sting od Bronx  Colors-a. Za osobe koje nemaju problema s tamnim krugovima i podočnjacima, biti će odličan i lagano ipak posvijetli područje. Cijena mu je 50-ak kn, no mislim da smo svi već navikli da su u Danijel Cosmetics-u stalno sniženja, tako da ga lako uhvatite po manjoj cijeni. Moj je kupljen na sniženju 40%.
Da bih fiksirala korektor ubacila sam i Nyx Blottin powder u nijansi Light-Medium koji sam već nekoliko puta pohvalila da mi je u tu svrhu odličan. 
Za ostatak lica odlučila sam se na Maybelline Super Stay 24h u nijansi 30 Sand. Ovo je proizvod za koji u početku nisam htjela ni čuti kad sam ga kupila, razočarao me na prvo nošenje. No, kada sam se ohrabrila dati još koju priliku mogu reći da sasvim solidno matira i pruža mrvicu dodatnog prekrivanja.




Ovaj tjedan se vraćam mom voljenom Essence Pure Nude highlighteru u nijansi 10 Be my highlight za koji sam bezbroj puta pisala da je savršen, suptilan i za svakodnevno korištenje idealan. Nema smisla vam pisati o njemu jer su ga sa zadnjim povlačenjem asortimana što je sad prošli mjesec bilo, povukli i izašao je iz asortimana.
Za bronzer imam novi također od Essence-a, novi kod mene a dugo već u prodaji:) Riječ je o Shimmering bronzing powder-u u nijansi 020 Suntanned. Imam svijetliju nijasnu i super mi je. Ovaj mi je muž kupio te ga moram isprobati, iako me strah da će biti taman. Ali, budemo vidjeli.


Ostajemo u Essence raspoloženju te tako dolazimo do iduća tri noviteta koja imam.

Prvi je riječ o paletici rumenila u nijansi 20 Play it pink. Riječ je o triu koji dolazi sa highlight nijansom koja je najsvjetlija, najtamnijom sculpt nijansom i između bi bila define nijansa. Paleta je u pink tonovima kako joj i naslov govori. Nemam što više reći jer dosad nisam isprobala ni swatchala pa ništa pametnije od gore napisanog nemam trenutno.:)



Dobila sam od muža i  Nudes paleticu. Sadrži osam nijansi koje su gle čuda sve nude. Odlične bojice za svakodnevni, brzinski look za posao.Nadam se da je pigmentacija ok i da ću biti zadovoljna. Kao bazu koristit ću svoj Color Tattoo u nijansi Creme De Rose 91 od naravno Maybelline-a. Znate da ovaj proizvod obožavam i tople preporuke za njega, i kao bazu i za samostalno nošenje u svrhu izjednačavanja kapka i prikrivanja kapilarica i žilica.



Dobila sam i kamuflažu koja izlazi iz asortimana, nijansa  10 Natural Beige pa sam za svaki slučaj ubacila ako će mi trebati jer PMS kuca na vrata, pa bolje da imam:) Nisam nešto pretjerano pozitivne stvari čula, ali za 9,90 ( i još je na to išlo -30%) nemam što izgubiti, i dar je od muža pa moram probati:). Slkica je gore u postu sa ostalim proizvodima za lice, isprike, nisam ni shvatila dok nisam slike prebacila.
Opet imam Essence eyeliner iz We are perfect kolekcije o kojem sam vam tipkala ovdje. Obožavam ga, mat, crn da crniji ne može biti, ne mrda sve dok ga sami ne odlučite skinuti, definitivno želim da ga se uvrsti u stalnu postavu.:) 
Ali, dobila sam za Valentinovo među ostalim stvarima koje sam vam na Instagramu i pokazala i Aurin poklon set u kojem je bio i eyeliner te sam ga odlučila isprobati ovaj tjedan. Ima dugačak tanki kistić s kojima je obično lako vladati i dobiti liniju po želji, no vidjet ćemo.



Maskara je po ne znam koji put u tjednim košaricama, Maybelline Lash Sensational. Maskara koja će uviti i produljiti trepavice i ne trusi se, tko ne želi takvu maskaru?? Volim ju i ovo je drugo pakiranje koje koristim, a uskoro vjerujem dolazimo i do trećeg,haha:)

Za obrve sam uzela Essence Make me brow koji je isto na sniženju ulovljen. Normalan gel za obrve u boji kao i svaki drugi.



Za usne sam odabrala tri različite vrste ruža, tj. tekući ruž of course  Golden Rose mat ruž u nijansi 07 koja je živa pink nijansa koja graniči na mojim usnama sa fuksija nijansom. O ovom proizvodu stvarno ne trebam ništa napisati, toliko puta sam ga spomenula da bi već bilo čisto trošenje vašeg vremena da milijuniti put pišem o njemu, tj.njima. Ubacila sam i zaboravljeni mat ruž od Essence-a u nijansi 01 koja je nijansa mz lips but better i volim ga nositi ( kad ga se sjetim ). Stavila sam i olovku za usne, opet Essence u nijansi 11 In the nude. Ovaj tjedan nosit će se i sjajilo nad sjajilima a to je Clarins-ov Instant Light Natural Lip Perfector. Ako ste osoba koja zbog ljepljivosti ne voli sjajila, onda vam ovo treba jer je sve što obično sjajilo nije. Potrajat će na usnama min. sat i pol duže od ostalih sjajila i ne lijepi se, ništa, niente, nada..:)



Kao fiksator tu je ovaj tjedan već spominjani novitet kod Essence-a Instant Matt i puštam vam link na post sa dojmovima da pročitate ako vas zanima što mislim o njemu.

Eto drage moje to je sve od mene za danas. :)

Ne znam jeste primjetile da je redizajn bloga započeo i da je trenutno u toku, tako da nadam se uskoro bude u skroz novom ruhu kojim ću ja biti zadovoljnija a vama oku ugodnije.)


Broj komentara: 26 :

  1. Aww, napokon! Sjedi, 5! 👌
    Upogonila sam i ja moj maybelline superstay, valjda cu se vise i sjetiti obratiti detaljniju paznju kako se ponasa na licu. Clarins sjajilo si opisala savrseno, jedino koje priznajem ❤ cekam tvoje dojmove gela za obrve i paletice za oci (dobila sam ju od prijateljice, al kako sam bila bolesna jos nisam isprobala). I vise ne mogu slusati pohvale na ovaj tus, nadam se da cu ga uloviti sljedeci tjedan, previse me kopkas s njime 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tuš ti treba,šta imaš paleticu?ja ti kupila i paleticu i ovo za obrve ako se ne varam?

      Izbriši
  2. Dođe mi plakati što su povukli ovaj Essence hajlajt, zaštoooo???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ocito je pravilo povuci sve sto je najbolje 😢

      Izbriši
    2. Slažem se,nije mi uopće jasno zašto je povučeno nešto što je odlično!!i jako mi je krivo i pogotovo jer nisam uhvatila još koji za zalihu😢

      Izbriši
  3. Clarins je super, imam ga i ja, i ova paleta sjenila Nudes :) Tuš ne koristim jer se uvijek sva zamrljam ahha, pa onda kremastu olovku u stiku. :D super stvarčice, baš sam si htjela naručit ovu cc kremu od Farmasi-a ali dok potrošim ove jer samo slažem i otvaram a nijedna još ni pola nije potrošena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma Farmasi cc kremu svima preporučujem jer je zbilja jako dobra.ja sam oduševljena,kupila sam ju čim je dośao kod nas farmasi

      Izbriši
  4. super si izabrala proizvode a najvise mi se dopada NYX blotting powder :D preporucila bih ti da povecas svoje slike kako bi proizvodi na istim bili vise vidljivi, sve ostalo je ok :D

    Mystique blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ups, izgleda da mi se blog nije ucitao do kraja.. sada vidim da su ti slikice kako trebaju biti :D ne zamjeri ;)

      Izbriši
    2. Hejj hvala ti na prijedlogu,nema veze.Ja volim konstruktivne kritike i prijedloge,dapače obožavam ih i podržavam:)

      Izbriši
  5. Evo ja mogu opravo tebi zahvaliti sto sam uspjela ugrabiti (lazem, nisam ja nego muzic) Essence highlighter prije nego sto je nestao. Stalno sam slusala pohvale ali kako bas ne idem u Muller nikako ga nisam kupila. Kada si rekla da ga povlace dragi je odmah otisao u Muller po njega, jos nije ni bio snizen ali on je uzeo da ne bi nestao kad ga snize (sta bi mi bez svojih divnih muzeva). Uglavnom shvacam zasto je tako hvaljen, meni je odlican za svaki dan jer ne blijesti previse nego onako bas taman.
    A tvoja kosarica kao i uvijek puna divnih stvari :) Ispravi me ako grijesim ali koliko znam ova Nude paleta ne izlazi iz asortimana vec samo ona Bronze. Tako je bar na njihovoj stranici i cini mi se da sam samo Bronze i vidjela da je bila snizena ali nisam bas 100% sigurna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvo hvala ti na info,jer ja sam pomiješala bronze i nudes i da ova ne izlazi iz asortimana.Sad cu editirati post😂😂😂drago mi je da ti se sviđa highlighter😍😍💖😘

      Izbriši
  6. Čim sam pročitala tvoj post odmah sam složila svoju košaricu. Standardna postava: L'Oreal infallible mat puder, Rimmel stay mat i Catrice brown-n-eyed peas olovka za obrve. Zatim ću koristiti theBalm autobalm Hawaii malu paleticu koja sadrži 3 sjenila i 1 rumenilo, ali draže mi je theBalm Argyle pa ću se s njim zarumeniti. Isprobat ću i novi Essence sun club mat bronzer i Beauty UK baked svjetlucavi bronzer te najdražu Mary Lou. na usne će ići Rimmel pink a punch olovka za usne koja se savršeno slaže s GR velvet mat 04. I isprobat ću novu Make up factory volume maskaru.
    Čekam recenziju Farmasi CC kreme. Htjela bih za nadolazeće proljetne dane s nečim zamjeniti moj voljeni Infallible mat tako da mi se koža malo odmori.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uuuu tvoje su mi košarice odlične😀uvijek dovota ima među njima.da napraviti ću recenziju jer sam ju toliko već nahvalila da zaslužuje recenziju i svoj post😀😉😘

      Izbriši
    2. Ma ne mogu se moje košarice mjeriti s tvojima. Ja svoju skromnu dekorativu samo vrtim u krug al neka nek se troši a ja ću se trudit da svoje košarice obogatim sa novim stvarčicama :)

      Izbriši
    3. Bitno da se troši,slažem se.pa šta fali tvojim košaricama??po meni baš ništa😀

      Izbriši
    4. Hahaha fali mi npr paleta i sjenila za oči a jako sam lijena za kupovinu jer ih slabo koristim. I uustvari tvoje košarice me tjeraju da rotiram ovu jednu pravu paletu od Make up Revolution i ove 3 mini paletice koje posjedujem.

      Izbriši
  7. Ne znam šta mi je slađe. Volim nudes paletu, essence ruž, clarins sjajilo, gr ruž, maskaru, maaa super je sve :) :* <3

    OdgovoriIzbriši
  8. lajkam kosaricu..ali jos vise mi se svida novi dizajn bloga..lijepo si to odradila..

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlična košarica, fino si se počastila :D Ja imam ovaj bronzer od Essence, i iskreno, nisam baš zagrijana za njega :D Možda sam uzela presvijetli, al isto mi je pri kraju, pa... :D Sviđa mi se maskara od Maybellinea, s njom se ne može faliti!

    OdgovoriIzbriši
  10. sudjelujem :)
    pratim na fb: Nikol Nikolina

    OdgovoriIzbriši
  11. Super <3 pošto sam ovaj post već komentirala i super mi je, samo ću napisati da SUDJELUJEM <3 :)
    pratim na fb pod: Mirela Rastija

    OdgovoriIzbriši