Brendovi

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 26. ožujka 2017.

Tjedna make - up košarica, vol.18



Pozdrav drage moje!!:)

Evo nas u redovnom postu u kojem ću vam pokazati što  sam pripremila za tjedan pred nama, koje make - up proizvode planiram koristiti.
Moram reći da je ovo jako skromna košarica iz jednostavnog razloga jer je moja malena bolesna i dio tjedna ću još biti na bolovanju, a tada muž preuzima a ja se vraćam na posao. Kako ne smije izlaziti jedini izlazak ovih dana dok sam još na bolovanju će biti kod doktora, pa nema smisla natrpati košaricu samo da bih vam pokazala, a na kraju ne koristiti. Zapravo se ponosim jer ono što vam pokažem je i ono što zbilja koristim, bez iznimke.



Pa krenimo..:)

Isprobati ću Catrice Illuminating Serum Primer koji sam dobila od moje Make-up žrtve i zamislila sam ga isprobati pomiješanog sa Farmasi CC kremom i samog. Kako će to biti, vidjeti ćemo.
Sada znate da je podloga koju ću koristiti Farmasi CC krema, za koju ja nemam dovoljno riječi hvale. Ovaj tjedan sam vam tipkala recenziju, pa ako niste vidjeli, klik ovdje.



Ubacila sam Kiko Radiant Fusion Baked Powder kako bih fiksirala i dala mrvicu dodatnog prekrivanja, moj je u nijansi 02. Puteraste teksture i zapravo ga u posljednje vrijeme sve više volim.

Boo Sting hidratizirajući i lagani korektor od Bronx Colors-a će biti korektor za područje ispod očiju i opet ću koristiti Alverde puder u prahu za fiksiranje korektora. Meni se on sasvim svidio, nije ostavljao bijeli trag i sve u svemu zadovoljna sam.




Odabrala sam lagano rumenilo koje će licu dati svježinu, a to je MAC u nijansi Stay Pretty iz ProLongwear linije.



Ovaj tjedan imamo još jedan novitet u kolekciji, a to je highlighter od Catrice-a u nijansi 010 Stardust koji mi izgleda preprepredivno. Sjetila sam se da sam zapostavila Golden Rose bronzer u tri nijanse koji je totalno mat i koristim pomiješane sve tri nijanse. 



Za oči ovaj put nemam proizvoda, osim što sam novu Eveline crnu olovku ubacila, za svaki slučaj da se nađe.:)



Za obrve ću koristiti Catrice olovku u nijansi 030 Brow-n-eyed Peas koja mi nije baš omiljena te ću ju fiksirati novim Aura transparentnim gelom za obrve.
Maskara je Catrice Luxury Lashes u Ultra Black. Kupila sam sve tri maskare iz ove linije kada su izlazile iz asortimana i odlične su mi. Ne truse se, lijepo uviju i izduže trepavice.



Dva nude ruža imam ovaj tjedan. Olovku Maybelline u nijansi 630 Nude Perfection, ove chubby olovke su odlične i koštaju svega 20,00 kn. Drugi ruž sam odabrala Farmasi u nijansi 21. Oba jako volim no zbog svoje opsesije Golden Rose tekućim ruževima zapravo dosta mojih starih favorita ostaje zanemareno.


                                       Gore  - Maybelline, dolje - Farmasi

To je sve za ovaj tjedan, skromno jel da? Da čujem što vi nosite?





Broj komentara: 8 :

  1. Lajk,lajk,lajk! Javi kako catrice izgleda s podlogom da ga konacno probam 😂 i hejtam te sto te alverde ne pobrasnjavi 😒

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da javim probam odmah ujutro😀😉a da ja mislila taj alverde ćr bit koma koliko si mi ga popljuvala a meni je zapravo super😂😂

      Izbriši
  2. Nadam se da ce malena curica sto prije ozdraviti 😉 A sto se kosarice tice stvarno je minimalna. Ako vec volis ove ruzeve u debeloj olovci (ili kako se vec zovu) obavezno isprobaj od Golden Rose. Ja ih imam u nekoliko nijansi i meni su super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma joj ne spominji,čekamo nalaze jer misle da je mononukleoza.izludit će jadna kući😢😢a te gr ruževe u olovci si mislim kupit kad budemo iśli u slavoniju,idem u bosnu na pijacu kod te famozne tete u šoping😉

      Izbriši
  3. Jedva sam cekala malo slobodnog vremena da procitam zaostatke, inace ja to odmah 😂 jooj meni je najzanimljivi taj catrice primer, prefora ambalaza, javi kakav ti bude, nemoj samo da zrtva bude kriva!! Hahh :* <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Vrana u meni kaze da ju bas,bas zanima hightlighter 😊

    OdgovoriIzbriši
  5. kako radim, slabo šminkam oči,nemam vremena za to.
    samo maskara i mir.
    ali puder tekući i u kamenu, korektor, rumenilo,olovka za obrve (i maskara) i to je to :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Opet ima proizvoda,nije da nista ne stavljaš😀😉evo ovaj tjedan nemam ni ja baš proizvoda za oči

      Izbriši