Brendovi

SOCIAL MEDIA

utorak, 28. veljače 2023.

Njega ruku

Pozdrav drage moje i dobrodošle u novi post😀Danas vam pišem o njezi ruku, problem koji se kod nas javlja svaku zimu. Pogotovo kod mog Luke koji kako sam više puta spominjala ima užasno osjetljivu kožu tijela i ruku. Svake zime iznova ima crvenilo na vanjskom dijelu šake, suha je i peruta se te puca. To ga između estetskog izgleda i pecka i boli. I tokom godina našli smo nekoliko krema koje mu pomažu i ublaže problem. Redovno mu kažemo čim krene crvenilo i kroz nekoliko dana bude ok. Onda ne mažemo dok se opet ne pojavi i tako u krug. Kreme koje pomažu za suhe ruke kod nas su dvije. 

Prva koja je otkriće u zadnjih cca.godinu dana je krema iz Biodermine Cicabio linije. Ova linija proizvoda je namjenjena oštećenoj koži te obnavlja kožu i oslobađa je od osjećaja neugode i svrbeža. I zbilja tako i radi.Ima više proizvoda u liniji i ovisno o problemu lako si je naći odgovarajuću. Vjerujem da znate da ako i piše koža lica, ista krema se može nanositi i na ruke.😀
Bioderma kao brend se meni pokazao kod djece odličan,pogotovo kod njega.Njihova A-derma linija je kod nas još uvijek u upotrebi kao krema za tijelo i gel za kupanje kupim kad je akcija da se nađe u kupaoni. I tek sam danas otkrila da u toj liniji postoji baš krema za ruke koja ide na listu za kupnju obavezno. Ako je upola dobra kao ostatak linije koji je fantastičan, bit ću prezadovoljna. Kaže da regenerira, obnavlja i umiruje suhu i vrlo suhu kožu ruku.

 Sljedeća kremica koja je za nas ispala dobitna je Avene Cold krema. Cold kreme su guste i treba ih jako malo. Koriste se najviše zimi jer zaštite lijepi područje koje će biti izloženo hladnoći. Ponavljam kupnju uvijek kad ju potrošimo jer je za problem koji spominjem učinkovita.



Najviše bih voljela da nemamo problem sa suhom kožom, perutanjem,pucanjem,ali kad već imamo bar imam prijedloge za vas.😀

Svakako kupim kremicu iz A-derma linije i javim utiske i učinak.
Toliko od mene u današnjem kratkom, ali slatkom postu sa učinkovitim preporukama. Ako pomažu za osjetljivu dječju kožu, i za nas odrasle će.


Šaljem puse do idućeg posta.


Nema komentara :

Objavi komentar