Brendovi

SOCIAL MEDIA

petak, 31. ožujka 2023.

Kako se brinuti o "frizzy"kosi

Pozdrav drage moje i dobrodošle u novi post😀Danas sam se sjetila da bih mogla malo pisati o kosi jer sam gledala što sve imam kući i što bih novo mogla uzeti. Dugo sam išla svaki tjedan frizerski na feniranje, ali od jeseni ne stignem ići redovito pa najčešće sama perem kući kosu. A to je nešto što mrzimmmmmm, jer imam jednostavno previše kose, to sve dugo traje, namučim se da pristojno izgleda i najčešće odustanem od svih četki koje imam i samo ju osušim. Moja kosa je jako gusta, petlja se i suha je. Oličenje "frizzy", čupave kose. Ali nisam sama, i moja kći ima istu takvu kosu. Iz tog razloga pazim što kupujem od preparata i sigurno godinu i pol uzimam samo frizerske, profesionalne brandove. Što nije uvijek najjeftinija opcija, ali dugo traju i malo ih treba da naprave učinak koji obećavaju. Postoji puno opcija,a neke od prijedloga cu vam ovdje pokazati. Jedan od brandova koji obožavam i koji vrijedi svakog centa je definitivno Krevin Murphy. To su proizvodi koji mirišu kao najbolji parfem, a na kosi rade čuda. Njihov sprej koji ide na kosu prije feniranja je čudooooo. Imaju proizvode za specifičnu njegu za svaki tip kose. Definitivno su na skupljoj strani, ali ako ste ikad isprobali profesionalnije brandove za kosu, znate da ih ide jako malo i dugo traju.To uvijek ponavljam svima. Tako se da omjer cijene i količine, tj.dugotrajnosti svakako isplati. Kevin Murphy je definitivno brand za kojeg se isplati platiti nešto višu cijenu jer su savršeni, svaki koji sam probala sam oduševljena. A miris je svako spreju i šampionu koji sam probala kao najbolji parfem. 



Jedan od "magičnih" tretmana i sastojaka je keratin za kosu koja je takva. Keratin ju zaglađuje i "puni". Kad spominjem keratin, važno je reći što je on uopće da bude jasnije zašto je savršen za kosu. Keratin je protein koji se prirodno nalazi u kosi i on je odgovoran za strukturu kose. Danas ima mnoštvo proizvoda koji su keratinski preparati ( pri tom ne mislim na keratinsko ravnanje kose, što je popularni tretman),već na proizvode koji su nam svim dostupni za korištenje i koji će nam dati sjaj,mekoću i zagladiti tu neposlušnu, frizzy kosu. Sve što ima u nazivu keratin, meni se lako može prodati😀
Odličan proizvod za nanošenje prije sušenja je TRESemme Keratin Smooth koji će kosu zaštiti od topline i odraditi dio njege keratinom. Svi bi trebali koristiti proizvode za zaštitu od topline, a pogotovo mi koje imamo puno kose, koja je suha i uvijek "čupava". Ovi proizvodi prilično dugo traju i cijenom su uvijek pristupačni.




Nema komentara :

Objavi komentar