Brendovi

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 31. listopada 2016.

Favoriti listopada

Dobrodošle na moj blog :)

Za svoj prvi post odabrala sam favorite mjeseca, u ovom slučaju favorite listopada. Njih sam odabrala iz razloga što na taj način možete steći predodžbu koje proizvode koristim i što spada u moju make up rutinu.




Gore na slici su proizvodi koje sam najviše ovaj mjesec koristila.

Definitivni favorit mjeseca i favorit od dana kada sam prvi dobila jest Golden Rose Liquid matte lipstick. Po meni to je pravi tekući ruž koji kada ga stavite zbilja stoji sve dok ga same ne odlučite skinuti. Moj najdraži je definitivno u broju 3. Idealna svakodnevna nijansa, my lips but better.
Možete ih kupiti na prodajnim mjestima Golden Rose-a po cijeni 40 kn, dok su u Bosni 20kn. Dobijete 5.5 ml proizvoda sa klasičnim aplikatorom s kojim možete jednostavno kontrolirati nanošenje.

Primer koji sam cijeli mjesec koristila je Catrice Prime and Fine, beautifying primer. Sad koliko je on zbilja beautifying je diskutabilno, hahaha. No, šalu na stranu, dobar je. Kremaste je teksture i tako se i nanosi. Brzo se upija, puder lijepo sjeda na njega. Za cijenu od 30ak kuna zbilja dobro odradi svoj posao i preporučam. Lagane je roskaste boje, i na pakiranju navode kako zbog reflektirajućeg bisernog pigmenta i vitamina E koža odmah dobiva blistav izgled ( luminous glow). Dolazi u tubici od 30 ml i možete ga pronaći na svim Catrice stalcima.

Puder koji mi je ovaj mjesec najdraži bio je Rimmel Lasting Finish. Moj je u nijasni 103 True Ivory. Oduševljena sam njime. Traje zbilja cijeli dan, ne oksidira, ne izaziva nered na licu. Ima srednje do jako pokrivanje. Ima SPF 20 što bi nekima moglo smetati, no meni zbilja ne. Pakiranje je klasično, staklena bočica od 30 ml sa pumpicom. Cijena je 70ak kuna, možete pronaći u DM i Bipa poslovnicama.

Korektori koje sam koristila su Essence Stay all day 16h za područje ispod očiju (nijansa je mislim najsvjetlija meni se izbrisalo s pakiranja)  te Catrice Velvet Finsih u nijansi 020 Velvet Rose. Prije sam uvijek koristila kremaste korektore pa sam ovaj mjesec htjela isprobati nešto novo i zadovoljna sam kako je odradio posao prekrivanja.
Za brzinski " imam ipak nekakve obrve" je uskakao Catrice Eyebrow filler  u nijansi 010. Proizvod s kojim je teško pogriješiti, prožete aplikatorom kroz obrve, počešljate i spremni za polazak.

Za oči sam koristila Maybelline The Nudes paletu o kojoj vjerujem svi sve znaju već,pa nema potrebe da ju predstavljam.

Maskara koju sam testirala je bila Benefitova poznata Theyre real. Odlična maskara, uvija i podiže trepavice i lijepo ih razdvoji. Izgled četkice me podsjeća na Maybelline The Rocket jako.


Rumenilo i eyeliner su MAC, Rumenilo je mat lagano rozo za svaki dan, u nijansi Stay pretty iz Pro longwear linije. Eyeliner je njihov poznati Blacktrack. Oboje volim i često nosim. 


Highlighter je obožavani The Balm Mary - Lou Manizer koji daje predivni sjaj i toliko je hvaljen, recenziran, pofotkan da vjerujem da su i ptice na grani već čule za njega i nema potrebe da vas zamaram hvalospjevima o njemu. :) 

Puder u kamenu koji sam svaki dan koristila je Catrice Prime and Fine Mattifying powder, kažu da je vodootporni -  što moram priznati nisam testirala, hhaha. Nijansa je Transparent. Cijena je 40ak kuna i nalazi se na svim Catrice stalcima. Ono što mogu reći je da ne mijenja boju samog tekućeg pudera i ne stvara cakey efekt kojeg svi mrzimo. Što se matiranja tiče, nakon 4 - 5 sati se zasjajim.

Na kraju moram spomenuti prozvod koji sam skoro potrošila, a to je piling za usne koji kupujem preko Helena Delirium Prirodne kozmetike, možete ju pod tim imenom pronaći na Facebooku i Instagramu. S obzirom da nosim mat ruževe, ovaj piling mi je savršen. Ima predivan miris, boju i cijenu. :) 25 kn je ova teglica, a potrajati će vam jer ga nije puno potrebno da biste imale glatke usne. 

Eto to bi bilo sve za moj prvi post. Nadam se da nije predugo. Slobodno pišite komentare, kritike i sve ostalo što želite!:)





Broj komentara: 12 :

  1. Yaaaaaaay!!! 😍 (sad ci malo citateljima djelovat kao ludjak 😁)
    Tek sam dobila gr tekuce, jedan isprobala i vec vidim da cu ih jako voljeti!! Maybelline paleta nam je takodjer zajednicka, bas najcesce za njom posezem 😉 ostali favoriti su ti krasni, a benefit maskaru bih ti ukrala 😇

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti draga moja;gr sam ti već rekla da su must have i savršeni,paletica je za brzinski look idealna😀

    OdgovoriIzbriši
  3. Jeeeeeej dobro došla draga mojaaaaaaa samo ubaci još fotkica u postove ostalo je savršeno.....😀😀😀😀😇😇😇😇😘😘😘

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Dragana😀😘budem više ih stavljala ubuduće😀ako imas još neki prijedlog samo reci😀i hvala na dobrodošlici😘

      Izbriši
  4. Ja koristim bijeli Catrice primer i bas mi je dobar! Ovaj nisam probala ali vrlo vjerojatno hocu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam i ja ranije bijeli i isto mi je bio dobar😀tako da vjerujem da će ti i ovaj onda odgovarati

      Izbriši
  5. Draga, dobro nam došla!! !!
    Imaš u svojim favoritima nešto što imam na svojoj wish list..Blacktrac želim još od davnih dana jer sam čula da je odličan..
    Jel istina da je tako dobar?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daa super je ali imas i totalni dupe-ova.npr catrice cake eyeliner izgleda identicno kad se stavi i isto se ponasa.ja kistic posprejam sa fix+.trenutno ga nemam pa catrice nisam koristila vec neko vrijeme hahahah ali dobijes isto

      Izbriši
  6. Draga moja, dobro dosla na blog, veselim se tvojim sljedecim postovima i zelim ti puno srece u buducnosti.

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
  7. Vec se pratimo na Instagramu, lajkala sam te na fejsu pa cu vrlo rado popratiti i tvoje postove na blogu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Aaa hvala ti od srca :) nadam se da ćemo se tipkati :) ako imaš neki prijedlog ili kritiku,slušam😘

    OdgovoriIzbriši