Brendovi

SOCIAL MEDIA

subota, 18. svibnja 2019.

OLIVAL Peptidni serum - recenzija





Pozdrav drage moje i dobrodošle u novi post😘 Napokon sa zadovoljstvom mogu reći da sam back full time jer je ovo 3 post ovaj mjesec i hvala svima koji svaki dan dolaze na blog i čitaju. Znam da nisu više čitani blogovi općenito kao prije koju godinu, ali još sam tu jer volim ovo.

Danas ću vam pisati o jednom proizvodu koji sam ovaj tjedan potrošila do zadnje kapi ( i jako sam tužna zbog tog i hitno mi treba nova zaliha ). Iz naslova ste mogle vidjeti da se radi o novom Olival Peptidnom serumu i mislim da osim Instagram recenzija na našim blogovima nema još nijedne. Pa krenimo.

Olival Peptidni serum P




Serum sam koristila od njegovog predstavljanja krajem veljače i ujedno sam ga na predstavljanju i dobila. I to je prvi event na koji sam išla od preseljenja u Zagreb i na samom predstavljanju njegove tvrdnje i obećanja su me jako zainteresirale i s veseljem sam ga ubacila u rutinu i počela marljivo koristiti. 

Ukupno su izbacili tri seruma, Peptidni P, Vitamin C serum ( koji isto koristim ) te Vitaminski serum R² koji tek moram kupiti. Ako budete zainteresirane javite i napravim i recenziju Vitamina C.

Vratimo se na Peptidni serum P koji obećava da:
  • sprečava nastajanje bora;
  • smanjuje vidljivost i dubinu bora od 30-100%;
  • poboljšava elastičnost kože;
  • potiče proizvodnju kolagena;
  • može se koristiti i u kombinaciji s kremama za sunčanje kao podloga.
Sadrži nekoliko kombinacija peptida i u tome je njegova snaga i učinkovitost. Sadrži Matrixyl 3000 te Matrixyl Synthe 6. Studija koja je rađena sa oba je pokazala dobar učinak na ublažavanje volumenan i dubine bore u odnosu na placebo efekt. Nakon 2 mjeseca kontinuirane upotrebe dubina bora smanjena je od 30 - 100%.

Serum nije "ljepljiv" i ne ostavlja film na koži koji smeta daljnjem korištenju proizvoda. U principu sam ga uglavnom koristila 2 puta dnevno, no neke dane samo navečer jer sam ujutro jednostavno bila lijena. Ambalaža je jako lijepa, dolazi u kartonskoj kutiji koja se otvara na izvlačenje te sam serum dolazi u tamnoj staklenoj bočici sa pipetom koja super radi, i nema dodatnog curenja iz nje dok ne stisnete vrh. Neću previše o samoj ambalaži jer to zapravo nije ni bitno kod ovako dobrog proizvoda koji je meni fakat pokazao da radi ono što obećava. Definitivno je smanjio vidljivost i dubinu bora i to u samo 2 i pol mjeseca. Ok nećemo pretjerivati i reći da je smanjio za 100% ali vidjeti ćete kasnije u postu da se vidi razlika. Zapravo bi vas i zamolila da mi kažete vidite li i vi razliku toliku koliku i ja ili sam nerealna?


Ambalaža Olival Peptidni serum P

Znate da nešto pretjerano nikad ne ulazim u sastojke jesu li dobri ili ne, jer nije nešto gdje sam stručna. Tako da to prepuštam svakom koga zanima da istraži a sastojci su navedeni na ambalaži i možete ih pročitati ispod:

Sastojci Olival Peptidni serum P


Teksturom je niti jako rijedak kao recimo dosta hijaluronskih seruma koje sam imala niti gust, između je, rekla bih taman. Neće se pretjerano razliti među prstima kada ga iz pipete istisnete i nema boju, tj.proziran je.
Olival serum


Dio lica na kojem sam ja htjela vidjeti učinak su dvije bore koje imam od mrštenja na čelu te okoloočno područje. Da bih vam prenijela svoje iskustvo najispravnije i najbolje što mogu, moram početi od početka priču. Znači preseljenjem i promjenom klime moje lice je bilo u rasulu, jako se isušila koža, područje ispod očiju je izgledalo kao sahara i zapravo svaki korektor koji sam stavila je isticao dodatno tu suhoću. I ja sam odlučila uporno svakodnevno koristiti ovaj serum da vidim hoće li biti kakve promjene. Staviti ću vam fotku na dan kad sam išla na event jer sam po povratku se sjetila uslikati na brzinu i pred nekih desetak dana. Jedino imam make up na obe slike ali vidi se drastična razlika upravo u području ispod očiju. I slike nemaju nikakvog editiranja nego eto to je kako izgledam, i stvarno stanje. Jer da su editirane i lice savršeno glatko bez bora, nepravilnosti i tekstura ovaj cijeli post ne bi imao smisla i zato ne želim slike lica editirati. Sama sam se bezbroj puta razočarala jer nasjednem upravo na takve slike iako sam svjesna da nisu realne i ne prikazuju stvarno stanje. Žao mi je što nisam slikala bez make up-a prije i poslije no ubuduće si pišem memo za to. Prva fotka je iz lifta pa je i svjetlo zeznuto a druga je na danjem svjetlu.

Lice prije i nakon 2 mjeseca korištenja Olival peptidnog seruma

Sad sam se sjetila da spomenem da se na desnoj slici koja je prije 2 tjedna uslikana vidi kako mi se guli nos, jer sam idiot i izgorila sam kad sam išla za vikend s klincima u Rijeku jer sam zaboravila spf ponijeti.
Add caption
Okoloočno područje prije i poslije Olival peptidnog seruma P
Vidite li vi tu ogromnu razliku na lijevoj slici prije kroištenja i desnoj nakon dva mjeseca?😲


Bore na čelu prije i poslije Olival peptidnog seruma P
Obratite pozornost na ovaj dio u sredini donje linije bore na čelu,koliko sada izgleda zaglađenije. Vidi se da se djelomično popunila.



Serum je dostupan na prodajnim mjestima naših drogerija kao i na Olival shop-u OVDJE. Cijena mu je 169,90kn za klasičnih 30ml.
Za ovakvo svojevoljno izlaganje svog lica sa svim nedostacima u krupnom planu bez editiranja je trebalo hrabrosti pa molim budite blage s komentarima, hahaha. Da li vam se sviđa ovakav način recenzije da vam i pokažem prije i poslije u stvarnosti bez programa koji će me učiniti predivnom i savršenog tena?

Pišite mi jeste probali petpidni serum, Olival ili možda neki drugi? Planirate li?

Do idućeg posta šaljem puse😘😘😘





Broj komentara: 6 :

  1. Hvala na recenziji..bas sam u fazi razmisljanja koji serum odabrati..i,to je to.hvala ti...❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš se vidi razlika, treba mi i to također imam izražen u borbu na čelu, a i oko očiju sitne borice u koje ulazi puder kada se šminkam, pa to nakon nekog vremena više ne izgleda dobro. Hvala za preporuku i svakako može recenzija i vitamina C.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko vremena treba da se bora ublaži?Jer pojavila mi se ispod usne. Baš sam očajna. Htjela bi kupiti ali čula sam da se rezultati vide tek poslije 2mj.

      Izbriši
  3. Rekli ste da treba 2mj da se bora ublaži.Ja imam ispod usne. Ali 2 Mj čekati?????

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja sam jako zadovoljna serumom i peptidnom kremom u kombinaciji. Lice je zaglađeno i vidi se razlika.

    OdgovoriIzbriši