Brendovi

SOCIAL MEDIA

petak, 1. srpnja 2022.

Vodootporan make-up

Pozdrav drage moje i dobrodošle u novi post😀
Danas vam donosim jednu kratku recenziju proizvoda koji me oduševio ovaj mjesec. S obzirom da su vani nepodnošljive vrućine i stvarno u tim uvjetima ne podnosim make up,morala sam naći neku zamjenu da mi lice izgleda ujednačeno,a opet da nije težak proizvod. I da to što sam stavila na lice ujutro, zbilja i ostane na licu, a ne da mi se otopi.Tu ulaze u igru proizvodi koji su dugotrajni, koji vrućinu i znojenje lica odlično podnose, takozvani vodootporan make-up.Pronašla sam ga u Bioderma Photoderm Nude touch kremici, tj.mineralnom fluidu koji ima SPF 50. 

Riječ je o laganoj toniranoj kremi koja mi je idealna kao podloga za ove vrućine. Teksturom je dosta tekuća, nećemo se lagati i reći da ima neko posebno prekrivanje, jer ga naravno nema. Ali,ono što ima su visoki SPF, neće začepiti pore, ne osjetite ju na licu te ne radi nikakav nered na licu. Ja sam si ju naručila u naravno, najsvjetlijoj nijansi very light 010. 

Na fotki izgleda žuto, ali kad se razmaže je odlična i super se stopi s kožom.Kad potamnim još morati ću tamniju kupiti sigurno.

Evo primjer kako izblendana izgleda.😀
Piše da je namijenjena za osjetljivu mješovitu i masnu kožu. Lagano zamatira lice i super zdravo i prirodno ten izgleda. Obavezno ju se treba dobro promućkati prije upotrebe. Dolazi u tubici od 40ml. Ovo je otkriće ove sezone za mene koje uopće nisam očekivala. Otkad mi je stigla nisam ni jednom stavila tekući puder, već samo nju koristim. Nekad samu,a nekad stavim i puder u kamenu preko da ju dodatno fiksiram.To baš ovisi kako sam raspoložena to jutro.
E sad dolazimo do drugog dijela, kako sam oduševljena išla sam dalje proučavati proizvode i naišla na puder tekući iz iste linije. On me toliko zaintrigirao da ću ga morati čim prije kupiti. Piše da je sa visokom prekrivnom moći i isto ima SPF 50. Zove se Photoderm Cover Touch i isto dolazi u tubici od 40 ml.

Oba su Bioderma proizvoda za koje stoji da su multi resistant, tu.oba su vodootporna. Trenutno se opirem da ga odmah naručim,čekam da mi bar pola potrošene tube trenutnog fluida bude opravdanje.😀
Maskare recimo ne koristim vodootporne jer ih redovno zaboravljam kupiti.Moj favorit je L'Oreal Lash Paradise koji već dugo iznova i iznova kupujem.
Ako tražite toniranu kremu za svakodnevno korištenje, najtoplije preporuke imate za Photoderm Nude Touch.Fluid je top.

To bi bilo sve od mene za danas.Šaljem puse do idućeg posta.


Nema komentara :

Objavi komentar