Brendovi

SOCIAL MEDIA

petak, 1. veljače 2019.

Pregled noviteta CATRICE cosmetics za proljeće/ljeto 2019




Pozdrav drage moje i hvala što i dalje pratite blog iako sam zadnje vrijeme bad blogger. Ali selidba je iza nas i evo nas natrag u mom omiljenom beauty svijetu.😘

Znate da ja obožavam Catrice i Essence i da su mi to najdraži drogerijski brandovi što nije nikakva tajna i zapravo od samog početka bloganja to spominjem. Zato sam mislila da bi bilo zgodno da imate sve novitete koji idući tjedan stižu u poslovnice Bipe i DM-a na jednom mjestu sa fotkama, nazivima i cijenama. Pitala sam vas na facebook-u i složili ste se, pa krenimo. Zamislila sam prvo napraviti pregled, a potom kako ću što kupiti i isprobati raditi i recenziju. Napokon imam mogućnost i više slika na licu raditi jer me ima tko uslikati i pomoći tako da možete najbolje dobiti predodžbu kako koji proizvod izgleda.

Catrice je drogerijski brand sa pristupačnim cijenama i ima pravih dragulja među svojim proizvodima. Poznati su po čestoj izmjeni asortimana i što prate trendove i dvaput godišnje izbacuju novitete ( proljeće/ljeto te jesen/zima). Ovaj puta su bili inspirirani kolekcijama sa svjetskih modnih pista pa krenimo vidjeti što su nam pripremili.


NOVITETI ZA LICE: 

HD ACTIVE PERFORMANCE PRIMER o kojem Catrice kaže sljedeće:
"Prozirni , tekući primer sa zaštitnim faktorom SPF 30 nudi dodatne pogodnosti za aktivan životni stil. Priprema kožu za puder i omogućava da puder dulje traje. Tekstura otporna na vodu i znoj također nude trenutni mekani fokus i minimizira pore."
HD Active Performance primer

Dolazi u jednoj verziji, a to je 010 Active life po cijeni 39,90kn.

LIQUID CAMOUFLAGE UNDER EYE PRIMER ZA OČI za koji kažu:
" Savršena koža, tekući, transparentni temeljni primer koji savršen o priprema područje ispod očiju za korektor. Fine linije oko očiju su vidljivo ispunjene".
Kada sam rekla da imaju pravih dragulja među proizvodima jedan od onih na koje sam mislila je i njihov korektor Liquid camouflage koji je godinama br.1 mnogih cura i favorit koji se iznova kupuje jer je jednostavno odličan. Priznajem, ja ga dugo nisam kupila jer sam isprobavala mnoštvo drugih korektora ali svakako ću ga uskoro opet kupiti jer sam ga se zaželila. 



Također dolazi u jednoj nijansi, 010 Primed and smooth i to po cijeni od 27.90kn.

ONE DROP COVERAGE WEIGHTLESS KOREKTOR koji obećava:
" Jedna kapljica je sve što vam treba: dugotrajan, korektor otporan na znoj s jakom pokrivenošću i ultra laganom teksturom. Samo je kap korektora dovoljna za potpunu pokrivenost. Istodobno, hidratizira kožu zahvaljujući hijaluronskoj kiselini."

 Korektor dolazi sa pipetom što je odlično.




Korektor dolazi u 4 nijanse: 002 Porcelain, 005 Light Natural, 010 Light Beige te 020 Nude Beige. Cijena je 35,90kn.

GLOW ILLUSION LOOSE PUDER za koji kažu sljedeće:
" Ultra lagani puder u prahu sadrži fine pigmente koji reflektiraju svjetlost za gladak završetak s prirodnim sjajem. Može se nanositi samostalno ili za fiksiranje make - upa."

slika je sa službene Catrice stranice





Cijena pudera u prahu je 44,90kn.

GOLDEN DUST HIGHLIGHTER KAPI koje su " novi dodatak Galactic Highlighter kapima - pigmenti koji reflektiraju svjetlost u iznenađujućoj teksturi pružaju obrazima, obrvama i dekolteu zlatni sjaj". Priznajem da  mi zvuče jako primamljivo, pogotovo sad kad dođu topli i sunčani mjeseci.

Pakiranje kao i kod korektora s pipetom.






Nijansa u kojoj nam stiže je 010 Spacegold te će cijena biti 39,90kn.

1 MINUTE FACE PERFECTOR ZA LICE " lagana pjenasta formula s nježnim prekrivanjem koje se prilagođava svakom tonu kože, ima matirajući učinak i osigurava besprijekoran ten. Smanjuje vidljivost pora i manjih nepravilnosti na licu te može zamijeniti puder i nadograđivati prekrivanje ovisno o potrebi."
Vidjela sam ga u Mulleru prošli tjedan i čini mi se da je tamna nijansa za nas blijedolike, ali vidjeti ćemo.




Dolazi u nijansi 010 One Fits All po cijeni od 48,90kn.

BOUNCY BRONZER CARRIBEAN VIBES koji je " osvježavajući bronzer s nježnim mirisom kokosa za suncem osunčan izgled. Gel tekstura omogućuje postizanje divnog osunčanog karipskog sjaja."

Meni po slici više djeluje da ima i highlighter i bronzer nijansu, no vidjeti ćemo kad nam stigne.




Ovaj proizvod nam stiže u dvije nijanse: 010 Aruba Vibes te 020 Cuba Vibes i cijena će biti 31,90kn.

Prelazimo na palete sjenila.
U novitetima nam stižu tri paletice pa pogledajmo kako izgledaju i što obećavaju.

Prva paleta je SUPERBIA VOL.1&2 PALETA SJENILA ZA OČI -Warm Copper & Fristed Taupe.
" Visokokvalitetna sjenila za oči dostupna u dvije verzije paleta. Svaka paleta sadrži 10 sjenila i uzbudljiv dizajn ambalaže. Sjenila su od holo efekta do mat."

SUPERBIA VOL.1 - Warm Copper




SUPERBIA VOL.2 - Fristed Taupe





Svaka paleta košta 73,90kn.

THE EDGY LILAC COLLECTION PALETA ZA SJENILA " beauty favorit sa 9 nijansi iz kolekcije bestsellera sadrži pravi trend boja uz ljubičaste nijanse koje će omogućiti da vaše oči sjaje. Tonovi su uglavnom hladni s bisernim i mat završetkom.

Ovaj dizajn palete je dostupan u svakoj novoj kolekciji sa novim nijansama.



Cijena palete je klasična za ovaj tip, a to je 39,90kn.

TUŠEVI ZA OČI

Stižu dva nova tuša za oči. Prvi je IT'S EASY BLACK - " precizan alat ljepote koji stvara super precizne linije."


Cijena mu je 23.90kn, a nijansa je 010 Blackest black.

Sljedeći je IT'S EASY TATTOO TUŠ ZA OČI - " vodootporan, osigurava dodatnu snagu i precizne linije".


Nijansa je 010 Black Lifeproof te mu je cijena 26,90kn.

MASKARA

Catrice ima dobre maskare iako sam ih ja zadnji put davno isprobala, ali uglavnom ih svi hvale. U novitetima stiže nova PRET-A-VOLUME FALSE LASHES  " zakrivljena četkica omogućuje "posebnu aplikaciju" i stvara uzbudljiv efekt umjetnih trepavica zahvaljujući laganoj teksturi maskare".

Vidljiv je izgled četkice


Dolazi u crnoj nijansi naziva 010 Deep Black po cijeni od 35,90kn.

Sljedeći proizvod GLAM & DOLL BOOST LASH GROWTH VOLUME MASKARA koja " pokriva trepavice s dubokom crnom teksturom i istovremeno stimulira rast trepavica - bez potrebe za serumom. Za samo 6 tjedana, maskara osigurava dvostruki rast trepavica i 54% više volumena*".
Studija za ovu tvrdnju provedena je na 30 žena tijekom 6 tjedana svakodnevnog korištenja.*

Obavezno ću probati i pratiti rezultat kroz 6 tjedana.


Cijena maskare je 39,90kn i dolazi u jednoj nijansi 010  Ultra Black.

USNE

U ovoj kategoriji stiže hrpa noviteta pa krenimo.
GENERATION MATT COMFORTABLE TEKUĆI RUŽ ZA USNE - "nova generacija ruževa za usne s baršunasto - mat završetkom s visokim prekrivanjem i bojama obogaćenim jojoba uljem za nježan osjećaj na usnama."

010 Nudetown Express



Dolaze u deset nijansi od kojih osam u ružičastim i nude nijansama kao i dvije s metalik završetkom. Ovdje se nalaze sve nijanse Catrice stranica. Ja ću u post naknadno ubaciti sliku nijansi kad stignu na prodajna mjesta i uslikam ih.
Cijena ovih ruževa kojima se jako veselim je 31,90kn.

GENERATION PLUMP & SHINE SJAJILO ZA USNE " za maksijmalan sjaj; visoko - sjajno sjajilo za usne sa srednjijm prekrivanjem i kremaste teksture. Dugotrajna sjajila koja nisu ljepljiva na usnama."

010  Crystal Rock



Dolazi ukupno u 5 nijansi po cijeni 31,90kn. Nijanse dok ne ubacim fotke sa PM možete vidjeti OVDJE.

POWER PLUMPING GEL RUŽ ZA USNE - " za  izražajne usne, visoko sjajni ruž s njegujućom hidratantnom hijaluronskom kiselinom osigurava glatke, vidljivo pune usne.

020  My Lip Choice


Dostupni su u deset nijansi modernih boja srednjeg do jakog prekrivanja. Ja si nude nijasne želim i zvuči obečavajuće. Cijena je 31.90kn.

NOKTI

Dolaze nam HOLO FULL COVER NALJEPNICE ZA NOKTE " samoljepljive folije koje brzo osiguravaju ekstremne holo efekte koji su jači od bilo kojeg laka za nokte."

Izgledaju stvarno odlično


Naljepnice dolaze u jednoj opciji 01 XOXO Holo po cijeni od 23,90kn.

GALACTIC GLOW TRANSLUCENT EFFECT LAK ZA NOKTE koji " pružaju noktima neodoljiv galaktički sjaj".

010 Night - Time Stargazing


Lakovi dolaze u 8 nijansi po cijeni od 27,90kn.

Stižu i za ljubiteljice nude noktiju MORE THAN NUDE LAKOVI ZA NOKTE " nježno svjetlucave nude nijanse koji vidljivo posvjetluju nokte te se lako nanose. Između ostalog su vegan."
030 Luminescent Lavander



Dolaze u 5 nijansi po cijeni 27,90kn.

Ovo bi bili svi noviteti koji nam stižu na jednom mjestu. Meni je dosta tog zapelo za oko, oba primera, highlighter kapi, korektor, sjajilo, obe verzije ruževa, paleta vol.1...Ima mnošto toga što mi se ovako na opis sviđa. Muž će mi biti oduševljen, nema što, hahah. Što vi planirate isprobati? Svakako mi javite i također dojmove nakon što isprobate. Ja vam planiram za sve što isprobam raditi recenziju sa swatchevima ovaj put.


Šaljem puse do idućeg posta.



1 komentar :

  1. Ima baš zanimljivih noviteta. Ovi proizvodi sa pipeticama su mi nekako odmah privukli pažnju, kao i lakovi za nokte, sjajila za usta, hm i paleta sa nude bojama. Biti će teško odoljeti kupovini kada stignu noviteti.

    OdgovoriIzbriši