Brendovi

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 30. rujna 2019.

Maske za lice?Da ili ne?

Pozdrav drage moje i dobro došle u novi post😍

Danas vam donosim jedan post sa jednom recenzijom i općenito mojim mišljenjima vezanim za maske za lice. Koji me pratite na društvenim mrežama mogli ste primjetiti da često koristim maske za lice, religiozno ih koristim svaki tjedan i ne preskačem. Danas imamo mnogo oblika na tržištu, overnight maskice, sheet maske, gel maske, itd...


Moj favorit su već dugo vremena sheet maske jer su jednostavne za korištenje i mogu ih imati puno i mjenjati po potrebi. Dolaze u jednokratnim pakiranjima i služe za jedno korištenje.

Današnji post se uglavnom odnosi upravo na takvu vrstu maski za lice, a to su sheet maske. Ne mogu vam opisati kako su jednostavne za korištenje, nema dodatnog prljanja kada ju ispirete jer ni nema ispiranja. Nakon što masku rasklopite jednostavno si ju stavite na lice, prateći obrise koji su vam na njoj. Ima naravno napravljene rupe za oči, nos i usne. I samo si ju prilagodite na svoje lice. Naravno ne kažem da u sve sheet maske genijalne i da će raditi što obećavaju, no ima nekih koje preferiram. To bi u ovom slučaju bio jedan brand kojeg koristim već godinu dana i možete zamisliti sreću kada sam njihove maske ugledala na Notinu.
Kocostar  je brand koji ima odlične, ali stvarno odlične maske za lice koje imaju i presladak koncept i još bolji dizajn. Naime ne da imaju sheet maske nego imaju i slice maske za lice. 


Kocostar-sheet-mask-slice_notinohr


Znači dolaze kao pojedinačne kriške u obliku voća,povrća, cvijeta koje ste kupili, osobno sam 3 probala. Jagoda, krastavac i tulipan - svaka od njih ima svoju funkciju. Jagoda je hidratantna za sjajni izgled lica, krastavac je umirujuća dok je tulipan hidratantan. Najzanimljiviji dio je što osim preslatkog izgleda ove maske rade što obećavaju i nakon korištenja vidi se razlika u izgledu kože. Naravno to je trenutno i od jednog korištenja maske nemojte očekivati čuda. Ali redovna korištenja i njega kože će vam svakako se vratiti u njegovanom izgledu. Svaku krišku možete sami ciljano staviti gdje želite na lice. Nakon 15 - 20 minuta skinete kriške i ostatak seruma na licu umasirate u lice. Osjeti se malo ljepljivi film na licu ali nakon par minuta nestaje. Nijedna mi nije uzrokovala problem na licu u vidu crvenila, prištića, ništa.

tulip-sheet-mask_notinohr


Definitivne preporuke za brand i za njihove ostale maske jer sam imala priliku isprobati i nekoliko za kosu i stvarno nemam dovoljno riječi za preporuku.
Mali savjet za mame curica je da ih uključite u proces jer moja Lana obožava kada izvadim ove maske za lice i obavezno mi ih ona stvalja na lice i dobije bar 1 sebi na lice. Mala tradicija koju redovito radimo otkad smo ih otkrile.

Moram opet spomenuti i već masku o kojoj sam pisala jer sam ju do zadnje kapi potrošila i zaljubljena sam još uvijek i definitivno je na wish listi za ponovnu kupnju. Riječ je o Super mud maski za lice o kojoj sam pisala u ranijim postovima. Odlična maska za lice, koja se lako ispire i pokazuje koliko zapravo nečistoća imamo na licu. 

Maske za lice su po meni staple u svakoj skincare rutini jer zbilja pomažu,a ujedno su i odlične za pamper time nakon napornog dana.U svojoj kupaonici imam brdo maski i kada sam išla pogledati što sve imam za potrebe posta, iznenadila sam se. Jer iako ih redovno koristim jednako redovno ih i kupujem i kolekcija je poveća moram priznati.
Na mom omiljenom web shopu imate hrpu izbora i zbilja svatko bez obzira na svoj tip kože može pronaći masku za lice za sebe. 
Ona koja je meni zapela za oko i koju ću si naručiti sutra je COSRX noćna maska od riže. Nedavno sam tek prvi put nešto od njih isprobala i to je tonik za lice kojim sam jako zadovoljna tako da želim isprobati još proizvoda i donijeti recenziju samog branda kroz nekoliko mjeseci.

Ovaj post sam zamislila kao mali razgovor o maskama i zašto ih koristim i vjerujem li u njihov učinak i zato nema previše fotki. Ne mogu dovoljno puta spomenuti kako je bitno imati skincare rutinu pogotovo što smo stariji, jer ako ne brinemo o koži vjerujte vidjet će se. A da vam make up izgleda lijepo na licu možete samo maštati jer je njegovana koža sama osnova i baza da bi make up lijepo sjeo na lice.
Definitivno bacite oko na spomenute maske jer osim što garantiram da će biti odlične, još ih i na kućnu adresu dobijete tako da je win- win situacija.

Nema komentara :

Objavi komentar