Brendovi

SOCIAL MEDIA

srijeda, 18. prosinca 2019.

Pokloni za djecu



Pozdrav drage moje!!!😃

Danas vam donosim post u kojem ću vam predstaviti pokloni za djecu za djecu koje je Lana odabrala. Jako je bila sretna kad sam ju pitala da se priključi pisanju posta i kaže što joj se najviše sviđa. Imala je na izbor 3 poklona za odabrati koja bi ona kao curica htjela dobiti.

Svi znamo da curice osim igrački, vole i poklone za uljepšavanje, pa se svake godine i trudim iste joj staviti pod bor.

Krenimo redom na Lanin odabir:

1. Prvi je izbor naravno kao ludi fan Frozena pao na četku za kosu. Riječ je o Tangle Teezer koji je kao četka SAVRŠEN, imam ga godinama i koristimo ga djeci. Trenutno je na akciji i cijena je 83,10 kn što je odlična cijena jer će trajati godinama.


tangle_teezer_notinohr




2.  Iduće je odabrala pjenu za kupanje koja izgleda predivnooooo i obavezno ću joj kupiti jer iako je cijena malo viša. Cijena je  90,90 kn za 300 ml i biti će predivan ukras na kadi.
frozen-pjena-za-kupanje_notinohr

3. Iduće što moja Lana želi je set Lip Smackera koje je ranije već imala. Dolaze u odličnoj metalnoj kutijici, naravno opet je Frozen u igri i dobije ih se 6. Svaki ima različitu boju i različite Frozen likove na sebi. Super mirišu i stvarno ih je jako voljela p am i nije žao opet platiti jer su malo skuplji. Ali recimo s kutijicom se još igra i drži svoje sitne stvarčice u njoj. Ovaj put je kutijica malo  drukčijeg dizajna i oblika.


frozen-lipsmacker_notinohr






Na Notinu ima stvarno predivnih Božićnih poklona i ogromannn izbor i danas je pravo vrijeme da naručite i stigne do Božića. Ja narudžbu radim čim dođem s posla.  Svakako škicnite jer osim za djecu imaju genijalne poklone i za žene i muškarce. Također možete odabrati poklon pakiranje te graviranje na proizvod.


Jedan kratki i brzi post za ovu srijedu, posljednju pred Božić. Želim vam ugodne blagdane😘

Nema komentara :

Objavi komentar