Brendovi

SOCIAL MEDIA

subota, 13. svibnja 2017.

Farmasi Romantic Face Scrub - recenzija pilinga za lice




Drage moje danas vam donosim kratku recenziju jednog Farmasi noviteta u mojoj kupaonici. Riječ je o pilingu za lice koji sam nedavno kupila za probu.
Ako vas zanima kakav dojam imam i mišljenje o ovom pilingu ili ste u potrazi za novim pilingom, nastavite čitati. :)





Piling je prošli mjesec bio u katalogu na akciji za 25,00 kn i kao i obično znatiželja je prevladala. Moj je sa trešnjom te sadrži i vitamin E.


Ambalaža i gramaža: Piling dolazi u tubi koja je nekako uobičajena ambalaža za pilinge. Bijela tubica od 100 ml proizvoda sa istaknutim nazivom i  logom te informacije i sastojci  su  istaknuti na njoj. Otvor tubice je malo širi što sam kada sam vidjela mislila da će stvarati problem pri korištenju, no ne smeta. Jednim stiskom izađe taman dovoljno proizvoda za nanošenje.






Tekstura i "jačina" pilinga: Ovo je definitivno blagi piling ugodnog voćnog mirisa. Miris trešnje se osjeća poprilično, no meni osobno ne smeta. Bijele boje je, kremaste teksture sa sitnim zrncima crveno - ljubičaste boje. Na ambalaži je istaknuto da sadrži prirodni voćni ekstrakt.  Krema sa pilingirajućim zrncima bih rekla jer je ugodan na koži i dok se nanosi kao kremu da utrljavam imam osjećaj.




Sastojci: Uslikala sam vam sastojke pa da koga zanima može pogledati. Osobno mislim da bi sastav mogao biti bolji, tj. kvalitetniji ali nije mi stvorio nikakve probleme pa se ne žalim. :)



Moji dojmovi:
Piling je upravo zbog tog što je blag odličan za osjetljivu kožu, ali po mom mišljenju i sve tipove kože. Objasniti ću ovu izjavu... Dakle, osoba osjetljive kože ga može koristiti jednom tjedno, dok oni sa masnijom i problematičnijom kožom mogu primjerice svako drugi dan kako sam ja koristila. Znam da nije preporučljivo koristiti pilinge prečesto u rutini. Ali to se primjenjuje kod jačih pilinga koji će zbog grubljih čestica raditi jaču eksfoliaciju. Ovaj piling bih rekla u isto vrijeme će napraviti blagi piling i očistiti lice. Nakon korištenja koža će biti lagano mekanija i glatka, ključna riječ lagano. Meni se sviđa jer iako me sastojci nisu oduševili upravo zbog svoje vrste mogla sam ga koristiti bez problema i posljedica na licu. Osobno sve pilinge utrljavam i kružnim pokretima masiram na suhu kožu lica pa tako ni ovaj nije iznimka.
Ako želite lagani piling koji možete često koristiti i koji radi laganu eksfoliaciju onda vjerujem da ćete s ovim biti zadovoljni. Cijenom je pristupačan tako da i ako ne budete zadovoljne nije smak svijeta.:)

Ocjena: 4/5
Ova ocjena je iz razloga što je blag i smatram da to treba biti istaknuto u nazivu u smislu neke oznake tipa everyday ili pak sa druge strane sa informacijama o proizvodu da je za često korištenje, tako nešto. Nije to neki veliki problem, ali pišem ono što mislim a to me malo zasmetalo. I drugi razlog je alkohol u sastavu.


Jeste možda isprobale ovaj piling? Ili možda preporuku za neki drugi piling koji bih trebala isprobati?
Nadam se da vam se svidio ovakav post sa kratkom i relativno sažetom recenzijom.:)










Broj komentara: 6 :

  1. Ja sam uvijek fan grubljih pilinga jer kod mene ovi blagi zapravo i nemaju nikakvog ucinka. A posto mi je koza dosta otporna, bez problema mogu i vise puta tjedno koristiti.
    PS: probaj clearasil blazinice 😉😘

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eeee to sam zaboravila kupit u dm prošli vikend!!sad si me sjetila.daj drugi put kad kazem da idem u dm me sjeti ( ali tek kad dode iduca plaća,hahah)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Da sastojci bi mogli biti bolji kao što sam i napisala,ali opet apsoluto nikakvih nezeljenih posljedica nije bilo tako da je meni ok

      Izbriši
  3. Ja isto vise volim malo grublje pilinge jer kod blazih bas i ne primjetim neki ucinak. Jaci piling jednom tjedno i jos izmedu ubacim Olival piling sa uljem smilja koji je malo njezniji ali meni odlican.

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj ta olival linija sa smiljem mi je super,meni je maska savršena i brzo sam ju potrošila jer sam ju stalno stavljala,hahaha.probaj od helena delirium piling,meni najdraži osobno

    OdgovoriIzbriši