Brendovi

SOCIAL MEDIA

srijeda, 14. veljače 2018.

Kreativna srijeda: Helena Delirium prirodna kozmetika



Dobrodošle u novu Kreativnu srijedu💗

Danas vam donosim jedan od mojih omiljenih brandova prirodne kozmetike, o kojoj sam bezbroj puta pisala i spominjala. I odabirom bilom kojeg proizvoda iz asortimana nećete pogriješiti.
Iz naslova ste mogli već vidjeti da se radi naravno o Helena Delirium prirodnoj kozmetici. Ovo mi je bio jedan od postova kojem sam se silno veselila jer sam imala priliku pitati ju neke stvari koje me već dugo zanimaju.
Svakako ostanite do kraja posta jer smo vam pripremile jedno iznenađenje za Valentinovo koje će vam se  vjerujem poprilično svidjeti.😉
Nedavno sam vam tipkala post u kojem sam predstavila svoje Helena Delirium favorite pa svakako škicnite OVDJE.


Ladies and gentlemen the IT serum, Precious💗💗💗



Krenimo odmah na pitanja i upoznajmo osobu koja stoji iza ovih genijalnih proizvoda i koja ih izrađuje i smišlja.

Za početak ću te kao i svih dosad zamoliti da nam se predstaviš. Iako, budimo iskreni, mislim da nema nikog od mojih čitatelja da te ne znaju s obzirom koliko te često spominjem,hahah. Otkrij nam i otkud ime Helena Delirium jer sam i ja kada sam počela naručivati od tebe logično zaključila da se ti zoveš Helena. I bila sam si sva pametna kad ono, neeee, hahaha.

Hvala ti što si me odabrala za ovaj članak, baš mi je zadovoljstvo! I naravno, drago mi je što me predstavljaš svojim čitateljima, puno mi znači. 
Ime često buni ljude. :) Iako mi je ime Katharina, čak me i neki prijatelji zovu Helena. Razlog zašto sam svoj brend odlučila nazvati Helena Delirium leži u svijetu glazbe i pjesmama koje volim, to je bio internetski nick koji sam dugo vremena koristila i koji je spontano prešao u ime brenda. 

Kada si se počela zanimati za prirodnu kozmetiku i kako si se onda odlučila sama krenuti raditi svoje proizvode?

Za prirodnu kozmetiku sam se zainteresirala prije sedam godina. Od rane adolescencije zbog hormonalnog disbalansa vodim ratove i sklapam pomirenja s vlastitom kožom koja je sklona nepravilnostima, aknama, komedonima, vrlo je reaktivna i osjetljiva i upozorava me na apsolutno sve što mom organizmu ne odgovara ili nedostaje. Svoje proizvode sam krenula izrađivati samo za vlastitu upotrebu nakon niza neuspjelih pokušaja sanacije kože kupovnim preparatima i dermatološkim posjetima. Jedno vrijeme sam radila kozmetiku samo za sebe, isprobavala što funkcionira i vrlo ugodno se iznenadila rezultatima. Tu se otvorio cijeli novi svijet za mene, oduševila me moć prirode, njezina nježnost ali i efikasnost u području skin care-a. Naravno, uslijedilo je puno čitanja, rada, učenja i radionica, što još uvijek traje; vjerujem da je učenje proces koji nema kraj. Moja svakodnevnica obuhvaća čitanje članaka i sličnih izvora koji se na bilo koji način dotiču kozmetike.
Budući da sam svoju kožu uspjela staviti pod kontrolu, obitelj i prijatelji su se također zainteresirali za to što radim, što se opet spontano proširilo i na širu proizvodnju.

Dobila sam sample size u jednoj kupovini i stvarno je skidala make up i nikakve probleme mi nije uzrokovala

Imam jedno pitanje koje me strašno zanima. Naime, nisam dosad još probala niti jedan tvoj proizvod da ne valja, ono doslovno da pomislim pihhh ovo je bezveze, niš korist. Pa nam otkrij kako dolaziš do tako odličnih kombinacija i djelotvornih formula? Pretpostavljam da prvo sve istestiraš na sebi i svojim bližnjima, pa ima li nekih failova koji nikad ne stignu u ponudu do nas?

Naravno da ima failova! :) I to više nego što misliš! Jedno od mojih životnih načela je nužnost originalnog stvaranja i zbog toga mi je neprihvatljivo kopirati tuđe recepte, pa čak i samo pratiti one javno dostupne. Želim da moji proizvodi budu na neki način prepoznatljivi i originalni. Kombinacije su beskonačne i ideje su neiscrpne pa tako formule većinom smišljam prema tome što meni i mojoj koži u tom periodu treba. Ako moja zahtjevna koža prihvati recepturu, to je onda to! Nikad ne bih dala drugima da stavljaju na kožu ono što ne bih sama stavila na svoju. Isto tako, drugima ću preporučiti ono što meni odgovara, pa taman to i ne bilo iz mog vlastitog asortimana proizvoda (npr. trenutno nemam proizvode s kiselinama, ali ih smatram odličnima za problematičnu kožu). Ako neka formula ne zadovolji moja očekivanja (odnosno, ne oduševi me), neće ići u ponudu. Često isprobavam različite načine izrade raznih mackalica i tu je neizostavno dobiti krivu teksturu, nestabilnu emulziju ili nešto slično no na taj način učim. :)

Ovaj cool prah za prirodno izbijeljivanje još uvijek testiram, imam ga neko vrijeme ali ga neredovito koristim pa još ne mogu ništa reći

Ako se ne varam, sama si osmislila sve svoje etikete na proizvodima. Planiraš li kakve promjene u smislu ambalaže i etiketa?

Jesam i dakako da planiram! Zapravo, tek ove godine krećem ozbiljnije uložiti vrijeme i ostale resurse u ovaj posao i pokrenuti sve na jednoj novoj razini. Trenutno osmišljavam novi vizualni identitet, još uvijek razmišljam hoću li mijenjati ambalaže i koje, no novi logotip i etikete svakako dolaze.

O njoj sam vam pisala u gore spomenutom postu

Vjerujem da spremaš puno novosti i noviteta, pa hoćeš li nam bar dva nova proizvoda koji se kuhaju otkriti?

Već poprilično dugo radim na formuli seruma baš za problematičnu kožu (nešto sa salicilnom kiselinom), no ne žurim. Trenutni serum kojeg imam u ponudi, Precious, je dovoljno univerzalan pa odgovara i problematičnoj koži. Također, sviđaju mi se maske za lice u prahu pa će možda ove godine i to doći u ponudu (možda čak umjesto ovih gotovih maskica).

I za kraj imam jedno malo teže pitanje u rangu koje svoje dijete voliš najviše, hahah. Koja bi po tebi bila tvoja top 3 proizvoda koja bi rekla da su must have svakom od nas i zašto baš oni?

Definitivno najdraži (ali i najhvaljeniji) proizvod je Precious serum, što si mogla pretpostaviti. :) Njegova formula je najkompleksnija i najbogatija aktivnim tvarima te redovno u turama radim viška bočicu i za sebe! Osim seruma, svakodnevno koristim Queenie micelarnu budući da mi odlično i brzo skida šminku (uključujući i vodootporni tuš koji obožavam!) a ne isušuje niti iritira kožu na bilo koji način. Treći proizvod je vjerojatno Super Green kremica iz sentimentalnih razloga; ona je moja prva formulacija koja je zainteresirala ljude za moju kozmetiku; tako je i dobila ime, prijatelji su mi govorili da im napravim onu svoju „zelenu super kremicu“. :) Super Green je univerzalna balzamasta kremica koja ubrzava obnovu i zacjeljivanje kože, sadrži gomilu shea maslaca i konopljino ulje, odlična mi je za lice, usne, ruke, za nakon depilacije i stvarno čini razliku! 

Super Green kremica koju možete osvojiti ako nastavite čitati😉

Svoje proizvode možete naručiti putem FACEBOOK-a ili INSTAGRAM-a. Cijene su i više nego povoljne, a proizvodi koje kupite su iznimno kvalitetni i ono najbitnije UČINKOVITI!!! Dosta puta su mi se cure znale javiti nakon što su na moju preporuku kupile i evo dosad nijednom mi netko nije napisao da sam lagala, ili da nije bilo onako kako sam napisala. Taj povratni feedback mi je jako bitna i neizmjerno me veseli.

Sad prelazimo na onaj dio koji će vam se vjerujem najviše svidjeti, a to je DARIVANJE😄 Možete osvojiti svoj primjerak Super Green kremice. Sve što trebate napraviti je sljedeće:

1. Ostaviti komentar ispod posta;
2. Like na HELENA DELIRIUM i MAKEUPHOLIC27 Facebook stranice;
3. Tagirati min.2 prijatelja ispod objave posta na Facebook stranici
4. Opcionalno pratiti nas obje na Instagram-u ( to bi nam puno značilo)

Otvoreno je za područje RH ovaj puta te traje od danas do 19.02.2018. Molim vas da se pridržavate pravila i ispunite sve korake jer u protivnom vas neću moći uzeti u obzir. Znam da uvijek spominjem to, ali neki se ne pridržavaju pravila i onda kada ih Random odabere, nakon provjere moram opet izvlačiti jer nisu svi koraci popunjeni.



Šaljem puse do sljedećeg posta💋



24 komentara :

  1. super <3 ova kremica je jakoo dobra :)pratim na fb pod Mirela Rastija obje stranice, nemam ig :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Željela bih osvojiti ovu super kremicu. Obožavam prirodnu kozmetiku..
    Ig: sanjadostal

    OdgovoriIzbriši
  3. Super :) pratim na instagramu, IG:katarinajakaric18

    OdgovoriIzbriši
  4. Super, obožavam prirodnu kozmetiku!
    FB: Tea Bandić

    OdgovoriIzbriši
  5. Darivanje je predivno. Želim Vam sretno Valentinovo!
    FB: Martina Šišić

    OdgovoriIzbriši
  6. Divno darivanje, fb- Suzana Kišiček

    OdgovoriIzbriši
  7. Super, čula sam dosta pohvala ali nisam još imala prilike probati neki proizvod. Iako mi je drago da možemo malo bolje upoznati iovu divnu curu i njezinu kozmetiku :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ni jedan od vasih proizvoda probala nisam,inace veliki sam ljubitelj prirodne kozmetike 😌😌

    OdgovoriIzbriši
  9. Volim prirodnu kozmetiku i upoznata sam s proizvodima Helena Delirium kozmetike.Koristila sam Super Green kremicu koja se pokazala odličnom u rješavanju iritacija kože zbog suhoće, crvenila ,pa čak smiruje kožu i nakon uboda komaraca.Koristila sam ju uglavnom za njegu ruku,nakon depilacije i za smirivanje kože nakon sunčanja. Prezadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  10. Prirodno je najbolje <3
    FB: Helena Devčić

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam još ništa probala,baš me zanima

    OdgovoriIzbriši
  12. Nisam jos nista isprobala a voljela bih

    OdgovoriIzbriši
  13. Rado koristim prirodnu kozmetiku i vec neko vrijeme skicam Helena Delirium proizvode, ali jos nisam isprobala niti jedan. Htjela bih isprobati ovu kremicu. Vjerujem da je odlicna. :)
    Pratim vas i na FB (Sabina Ižaković) i na IG (sabina.127)

    OdgovoriIzbriši
  14. Pratim na ig.zdericsilvana,na fb Silvana Žderić.Nisam probala ništa,ali čitala sam samo pozitivne recenzije.

    OdgovoriIzbriši
  15. Volim sve prirodno pa i kozmetiku. Lijep poklon.

    OdgovoriIzbriši
  16. Nisam imala priliku probati ove proizvode ali bi voljela jer volim prirodno. Pratim na fb:Kepa Ivančica Erdut Ig:kepaivancica

    OdgovoriIzbriši
  17. Super, bas me zainteresiralo, a najviše kremica, i što je najvažnije prirodnoje ! Fb Nediljka Jakšić
    Ig @nediljkajaksic

    OdgovoriIzbriši
  18. Jako interesantan post!Gledajuci tvoj blog primetila sam da imas jako kvalitetne fotografije sto mi se svidja :) Zapratila sam te nadam se da ces uraditi isto :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši