Brendovi

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 20. studenoga 2016.

Tjedna make up košarica, vol.3

Pozdrav drage moje!!!:)

Došlo nam je vrijeme za još jednu tjednu košaricu. Kao što sami ranije pisala, za mene ovaj princip odlično funkcionira. Znači ujutro samo otvorim neseser i stavljam već određene proizvode, nema otvaranja ladica, ormara, prebiranja, premišljanja, ma za mene savršeno... S obzirom da se dižem u 5.45 h i u 6h se spremam za posao meni uštedi vremena, Još kad mi se moja princeza ujutro pridruži i pita može li čuvati neseser :), obje zadovoljne, ona pomaže mami a ja imam sve pripremljeno i princess mi dodaje što mi treba. :)



No da ne odugovlačim uvod, krenimo mi na ono bitno, a to su prozivodi za naredni tjedan.

Za početak evo  grupna slikica svih proizvoda. :) Neke ste već vidjele u ranije dvije košarice, dok su neki prvi puta ovdje.



Ovaj tjedan sam odabrala preslatki neseser koji čim sam na Pink Pandi vidjela morala sam kupiti (iako ih imam puno previše,no dobro). Ovo je Barry M. neseser sa prikladnim natpisom. 


Krećemo kao i uvijek redoslijedom nanošenja, pa je tako ovaj tjedan opet Catrice Prime and Fine Beautifying primer baza koju ću koristiti i za koji sam rekla već da mi se sviđa i volim ga koristiti. Tekući puder ovaj tjedan je puder za koje ste mogle samo pozitivne recenzije vidjeti i čitati i koji je pomeo ostale drogerijske brandove. Riječ je o Catrice HD Liquid Coverage tekućem puderu koji dolazi u staklenoj ambalaži sa pipetom. Cijena mu je cca. 60-ak kuna i svi Catrice stalci ga imaju. Riječ je o odličnom drogerijskom puderu koji ima visoku moć prekrivanja, može ga se nanijeti i u dva tanka sloja tko tako voli, ne izgleda cakey i ono meni najbitnije ne izaziva nered na licu. Moj je u nijansi 020 Rose Beige, što mi je bilo čudno s obzirom da su mi svi njihovi puderi koje sam ikad imala bili u nijansi 010.


Dolazimo do korektora za nepravilnosti i prištiće, opet je isti korektor za okoloočno područje koji se lagano bliži svom kraju i o kojem sam već više manje sve rekla. Riječ je o Essence Stay all day 16h u mislim najsvjetlijoj nijansi ( s obzirom da meni ili ne piše ili se obrisalo, nisam sigurna ). Lagani korektor koji lagano posvjetli područje ispod oka i ne uvlači se u sitne linije. Zatim korektor koji je sasvim solidan za prikrivanje nepravilnosti, riječ je o Essence Mousse Concealer u nijansi 010 Soft Beige koji je povučen nedavno, tj. izašao je iz asortimana. Ja sam kupila dva i drugi stoji u kolekciji, ako želite neko darivanje sa njim uključenim javite :) Za pojačanje, odnosno prekrivanje crvenila onih nepozvanih posjetioca tu je Catrice Camouflage Cream Anti - Red. Zelena je boja koja će prikriti crvenilo po color wheel-u.


I sad kad sam ja to sve lijepo stavila na lice, treba nam i puder koji će fiksirati sve da ne bih bila disco kugla. Ovaj tjedan sam odabrala Sephora puder u kamenu koji daje dodatno prekrivanje, tj. u boji je te će dodatno pokriti ako što nakon Catrice tekućeg ostane.

Dalje dolazimo do djela kada se možemo razigrati. Ovaj tjedan sam odabrala Make up revolution paletu Iconic 3, koja je dupe za Urban Decay Naked 3 paletu. U paleti dolazi 12 sjenila koja se lagano nanose i blendaju. S obzirom da je riječ o paleti za koju su svi vjerujem čuli, i postoji brdo recenzija nisam radila swatcheve. Ali ako ubuduće želite i swatcheve proizvoda iz košarice, javite mi:) Za bazu sam stavila Kat Von D primer koji je SAVRŠEN, isprobala sam ga prošli tjedan i wauuu. Znači sjenilo je trajalo od 6 do  negdje 22 h i izgledalo identično. Dobila sam ga na dar od divne Silvije sa bloga Makeup Paradise (ovdje) i kao dodatnu opciju sam ubacila Maybelline Color Tattoo u nijansi 65 Pink Gold. Znači Color Tattoo je proizvod koji vam treba obaveznooooo, cijena mu je 40ak kuna i sigurna sam da ćete naći nijansu koja vam treba. Bilo za bazu ili kao samostalno kremasto sjenilo.


Ubacila sam i dva tuša za oči, oba su Essence. Riječ je o klasičnom liquid eyelineru koji je lagan za nanošenje i postojan, dok je drugi jumbo Easy 2 use eyeliner pen. Sad koliko je zbilja easy to use, dalo bi se raspravljati. Koristila sam ga jednom, jedno oko savršeno, radim drugo a on kao da je pri kraju ni približno crno kao prethodno oko i malo smo se tako posvađali pa je eto bio neko vrijeme u kazni i zanemaren. Vidjet ćemo da li je razmislio o svom ponašanju i nešto naučio dok je bio skriven u ladici.


Odabrala sam dvije maskare jer osim što nisu neke kojima sam oduševljena ja jednostavno moram stavljati dvije maskare. Riječ je o Maybelline  The falsies Push-up Drama i Covergirl maskari. Imala sam ranije onu poznatu narančastu Covergirl maskaru i ona mi je bila super, dok ova nije ništa posebno te ju rijetko i koristim.



Obrve su identične kao i prošli tjedan i još uvijek mislim isto o njima što i prošli tjedan. Prozirni gel za fiksiranje od Anastasia Beverly Hills  te Benefit Cream Gel Ka  Brow! u nijansi 03 u tester pakiranju. Oba volim i često koristim. Benefit dolazi sa svojim kistićem s kojim je lagano nacrtati oblik, kada se osuši ne miče se dok sami ne skinete.


Fredoom Pro strobe palette je divna paleta sa 6 nijansi za konturiranje i highlight. Preciznije, po tri nijanse za highlight i posvjetljivanje te tri nijanse za konture i bronzer. Mislim da su sve nijanse u paleti iskoristive. Ja sam svoju kupila na blog sale-u kod Makeup Paradise  (blog). Nisam ju dugo koristila te će ovo biti savršena prilika. Ubacila sam i jedan liquid highlighter, riječ je o Benefit Moon Beam-u koji ima predivan zlatni sjaj. Dolazi s aplikatorom, tj. kistićem. Isprike na neobrisanom čepu, tek sad kad sam sliku prebacivala sam vidjela. 

**Ovo što vidite nije prljavo, nego nešto što se ne da očistiti, kao da se lijepi samo pakiranje. **



Dolazimo do rumenila koja su isto dva ovaj tjedan u kombinaciji. Essence rumenilo u mauve nijasni te Kiko rumenilo također u tamnijom mauve nijansi. Kiko je bouncy rumenilo, znači tekstura je kremasta no na licu je puderasta. Mene podsjeća jako na bouncy blush od Maybellina, za koji sam gledala video recenzije. Essence rumenila su meni jako draga, osim što su cijenom definitivno pristupačna i trajna su mi poprilično na licu, moje ovaj tjedan je u nijansi 20 Babydoll dok je Kiko rumenilo iz Rebel Bouncy kolekcije u nijansi 02 Adorable Pink.


 

Zadnje na redu su proizvodi za usne. Ovaj tjedan sam se odlučila za dva Rimmel ruža i moj obožavani Golden Rose Liquid Matte tekući ruž. Rimmel ruževi iz Kate Moss kolekcije su meni savršeni, dugotrajni ( za običan klasični ruž), ne klize s usana i pigmentirani su. Ovaj tjedan imam broj 102 što je roza nijansa i broj 08 što je klasična mz lips but better nijasna. I dolazimo do mog obožavanog Golden Rose u nijansi 03 ruža koji je savršen, od boje, pigmentacije, trajnosti, SVE..On vam treba i po mom skromnom mišljenju ovo je nijansa koja teško da nekome neće odgovarati. Odabrala sam jednu Look by Bipa nijansu tek toliko ako poželim olovku za usne. Ime i broj su mi se obrisali pa ne znam o kojoj nijansi je točno riječ. Ove su olovke bile jako rave-ane kao jako jeftin proizvod a odličan. Meni je presuha i zateže dok se nanosi. Puno su mi draže Essence olovke.





Za kraj je fiksator isto od Avon-a, no ovaj tjedan ova zadnja, tj. novija verzija MagiX Prime and Set spray. Spominjala sam ga u prethodnom Avon postu. Mislim da se isplati kupiti i isprobati, jedino opet moram napomenuti da je alkohol dosta visoko na listi sastojaka pa će nekima stvarati problem. Osobno kada potrošim prehodnu bočicu i ovu rado ću kupiti ponovno da ga imam u kolekciji.

Eto drage moje to bi bilo sve od mene za ovu nedjelju !!!

Želim vam ugodan i miran tjedan ispred nas:)

Što će te vi nositi ovaj tjedan? Kao i uvijek sva pitanja, komentare, kritike i slično pišite ispod ili na Facebook stranici (ovdje) ili Instagramu (ovdje).




Broj komentara: 16 :

  1. Imam Iconic 3 paletu i obozavam je. Zelja mi je nabaviti 1 i 2.
    Essence mouse korektor imam. Dobar mi je. Kakav ti je zeleni korektor Catrice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja bih htjela mur 1 i 2 al nikako da dodu na red😂dobar je,stvarno umanji crvenilo.njega stavim i kad sam prehladena pa nod na rudolfa liči i pomogne.vrijedi ga imati

      Izbriši
  2. ove mur paletice su odlične! jednu sam poklonila,a ostale dvije nepravedno zanemarila, baš bi ih mogla vratiti u uporebu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo jedina njihova paleta sjenila, i sviđa mi se.sve je super osim sta su vodoravna sjenila i uska to me izluđuje😂

      Izbriši
  3. Kad napraviš ovako košaricu dal tokom tjedna skužiš da si nešto zaboravila ubaciti... Dali posegneš za zaboravljenim proizvodom ili se striktno držiš košarice..
    Mene baš zanima dali bi ja mogla izdržati s jedno te istim proizvodima cijeli tjedan... Hehehh... Baš bi mi bio izazov..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dosad sam samo zaboravila jednom gel za obrve, a ne ne iskljucivo sta je unutra stavljam evo nisam 3 tjedna ništa osim nesesera takla

      Izbriši
  4. Opet si odabrala super proizvode. Nisam bas najbolje shvatila ali da li ti kombiniras dvije maskare, ono prvo sloj jedna pa zatim druga? Ja to uvijek radim, prvi sloje obavezno vodootporna a zatim sloje neke druge maskare. Jednostavno mi tako najbolje odgovara i onda mi trepavice izgledaju puno bolje. Golden Rose tekuce ruzeve i ja obozavam i moram su uzeti jos i ovu nijansu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Da,jedan sloj jedna maskara drugi druga, nekako sam tako godinama navikla i kad nije tako onda se pogubim😂😂joj ova nijansa je stvarno super,ako kupiš baš javi šta misliš i jesam u pravu da bi svima odgovarala

    OdgovoriIzbriši
  6. super su mi proizvodi, a MUR palete obožavam <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja zasada sam samo ovu isprobala i onu sugar & spice;ali od sjenila samo iconic.Drago mi je da ti se sviđaju proizvodi😀😉😘

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. Hvala ti 😀😉čim sam ju vidjela morala sam ju kupiti

      Izbriši
  8. Prvo,torbica je bas medena,a i sadrzaj je opet bogat,neka ga princeza dobro cuva 💜

    OdgovoriIzbriši
  9. Mi velika je svašta stane u nju😍😍😍cuva ga lanči svako jutro😍😍😘

    OdgovoriIzbriši
  10. Prvi put vidim ovakav tip posta i zaista fantasticna ideja. I prakticno ukoliko se zelimo rijesiti nekih proizvoda, tj sto prije ih potrositi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš budem sretna kad vam se svidi ideja i post😀😍😍hvala,da,slazem se prisiliš se rotirati stvari i sve trošiti i koristiti

      Izbriši