Brendovi

SOCIAL MEDIA

nedjelja, 15. siječnja 2017.

Tjedna make-up košarica, vol.9

Pozdrav drage moje!!!

Došla nam je nedjelja i nova make up košarica:) Za početak jedna grupna slikica košarice :)



Ovaj tjedan sam odlučila isprobati sve proizvode iz nove Essence LE kolekcije We are...
Imam pet proizvoda pa ću s njima ovaj put i krenuti.

Znači proizvodi koje ću isprobati su rumenilo, ruž 02 i odgovarajuća olovka za usne, crni eyeliner  te sjenilo u olovci.

Rumenilo je naizgled predivno u mauve tonu. Ruž je lijepa crvena nijansa dok je sjenilo u olovci svjetla perla roza bih rekla. Svakako planiram izbaciti post sa prvim dojmovima i naravno swatchevima čim prije kako biste mogli i uloviti nešto iz kolekcije koja je dostupna u Mulleru trenutno.



Za primer opet imam Maybelline Baby Skin koji sam uvrstila u svoje drugstore favorite ovdje te ovaj put moj MAC Pro longwear tekući puder u nijansi NW20 o kojem sam vam nešto više rekla u postu Moja mini MAC kolekcija i koji je moj definitivni favorit i must have u kolekciji.





Za kompaktni puder ponavljam Maybelline Super Stay s kojim sam zasad zadovoljna, dodaje malo boje podlozi te pruža dodatno prekrivanje. Matira te nije izazavao praškasti izgled. Ali sa detaljnijim dojmovima ću još ipak pričekati.



Korektor je naravno opet MAC Pro Longwear u nijansi NW15 koji sam i cijeli ovaj tjedan nosila. Odlično posvjetli područje ispod očiju i  ne uvlači se u borice.



Za highlighter i bronzer koristiti ću Freedom paleticu koj već dugo nisam koristila.


Za ostatak eye look-a uzeti ću Maybelline Color Tattoo u nijansi Creme de Rose 91, nude nijansa idealna za izjednačavanje i prekrivanje žilica na kapcima te kao baza za druga sjenila. Za paletu sam se opet odlučila za Aura Nude paletu koja ima nijanse idealne za brzinski  svakodnevni look. Dosada sam zadovoljna nijansama i pigmentacijom. Ne znam da li da vam natipkam kratke prve dojmove i swatcheve paletice? Ako vas zanima, pišite pa ću se potruditi čim prije napraviti. :)



Za obrve sam opet odabrala Loreal Artist kombinaciju kao i prošli puta, oduševljena sam, samo prođem i voilaa eto finih obrva. :)




Maskara je ovaj put nova Catrice, čije maskare nikad nisam probala. Kupila sam tri a isprobati ću vodootpornu verziju Luxury Lashes. Trenutno ovu maskaru možete naći na sniženju za 16,90 kn jer izlazi iz Catrice asortimana.



Fiksator će ovaj jedan biti u množini, odabrala sam oba svoja trenutna fiksatora da ih malo rotiram. Naravno riječ je o Avon Prime and Set - u i MAC Fix+. Oba volim i uživam koristiti, ali ipak uskoro planiram kupiti i Aurin da isprobam.




Eto drage moje to bi bilo sve za idući tjedan:) Jeste možda počele svoje košarice slagati?:)
I htjela sam pitati da li želite post sa prvim dojmovima proizvoda koje imam iz Essence LE We are kolekcije i swatchevima odmah ovaj tjedan dok je kolekcija još aktualna??




Broj komentara: 19 :

  1. Svakako objavi post sa essence kolekcijom!!
    Sad kad vidim maybelline super stay, opet se sjetim da ga nisam uzela, s njim cu biti kao i lorealovim puderom 😁 i definitivno moze recenzija aurine palete!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti naručiš ne jedan nego odma dva posta😂😂😂može ići će kolekcija,i onda swatchevi i dojmovi aure😀😉😘😘😘

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne zaboravi i cijelu kolekciju, khm khm 😆😘😘😘

      Izbriši
    2. Ne daš mi zaboraviti,stalno me podsjećaš hahaha..ali ne ozbiljno,planiram i nju objaviti ali treba sve poslikati

      Izbriši
  3. Ajooj, samo ti nama svega pišii! I svakako post o essence kolekciji. 😄

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ide ovaj tjedan obavezno😀😉čim isprobam da nešto mogu i reći o trajnosti i dojmove😉

      Izbriši
  4. Moze sve 😊 mada prvo glasam za recenziju palete prije nego ju potrosis 😉
    Ovaj baby skin moram kupiti hi hi

    OdgovoriIzbriši
  5. Trebala si ga sad na vikend akciji uzeti jer mu je cijena na akciji 28 n,ekstra povoljno😀da napraviti ću swatcheve i post o paletici😉

    OdgovoriIzbriši
  6. Svakako nam sto prije napravi recenziju Essence LE dok se nije sve razgrabilo sa polica. Kosarica je odlicna i bas me raduju ove tvoje tjedne kosarice jer i mene natjeraju da iskopam neke proizvode i pocnem cesce koristit.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I baš mi je drago da ti se košarica sviđa😀💖da svrha i je da se sve rotira a ne samo stoji

      Izbriši
  7. Ide evo odmah ovaj tjedan,swatchala sam sve,ali bi bio red i da isprobam prije nego kažem dojmove😀😉to je prvi sljedeći post

    OdgovoriIzbriši
  8. Moram vise probati ovaj baby skin primer. Izgleda primamljivo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Osobno mi je super i iskreno planiram ga uvijek u zalihama imati😉

      Izbriši
  9. Baš me zanima sve iz te Essence LE kolekcije :) obavezno napiši post o njima :*
    baš se veselim ovim tvojim postovima i slikama na Instagramu :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Post ide u utorak nadam se bar da sutra isprobam, jer ako cekam predugo nema smisla jer ce se rasprodati.swatcheve sam napravila,sad samo da vidimo kako se ponasa na licu 😉😀

      Izbriši
  10. Svida mi se i ovotjedna kosarica a najvise ovi Essence noviteti, preslatki su mi :) I ja navijam za recenziju Aura palete.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Biti će ubrzo swatchevi i dojmovi obećajem😀😉 essence noviteti su mi prekrasni,jako lijepa kolekcija😍

      Izbriši