Brendovi

SOCIAL MEDIA

petak, 3. ožujka 2017.

Recenzija Wild Spirit - No make up remover


Nedavno sam dobila priliku isprobati još jedan brand prirodne kozmetike. Riječ je o stvarno jedinstvenom brandu pod imenom Wild Spirit iza kojeg stoji Kristijana, žena iz koje energija pršti dok samo tipkate s njom, a mogu misliti kako je in real life:) 
Ponudila je da mi pošalje nekoliko proizvoda da isprobam i mislim budimo iskreni, ja da odbijem ponudu da isprobam prirodnu kozmetiku? To se ne može dogoditi, pogotovo kada je riječ o nekom koga inače pratim na društvenim mrežama.
I tako je meni stigao moj paketić.





U ovom postu vam predstavljam odličan proizvod, proizvod koji je mene oduševio.
Riječ je o kremastom prirodnom odstranjivaču make up-a.


       Isprike na ovom oblačiću koji sam slučajno prilikom korištenja smočila i narušila mi pakiranje :(


Krenimo mi na moje dojmove.:)

Ambalaža i pakiranje: Proizvod dolazi u plastičnoj prozirnoj teglici sa bijelim poklopcom. Na poklopcu se nalazi predivna etiketa, tj. naljepnica sa Wild Spirit logom i samim nazivom proizvoda. Ambalaža proizvoda je zbilja nešto na čemu vam pogled prvo zastane i sama kombinacija boja mi je idealna. Izdaleka izgleda kao da je staklena ambalaža, no kada uzmete u ruke vidi se da je plastična, no ne loša, ružna plastika. Proizvod ima baš neku dozu elegancije po mom mišljenju.




Korištenje i učinak: Proizvod koristim skoro svakodnevno odkad sam ga dobila, znači više od mjesec dana i potrošila sam skoro pola. Na slikici će te najbolje vidjeti. S obzirom da se radi o kremastom proizvodu, nije ga potrebno puno da bi bio učinkovit. Moram spomenuti da osobno nisam ljubitelj mlijeka za skidanje make up-a, iz nepoznatog razloga me zivciraju. No, ovaj proizvod garantiram da ćete s užitkom koristiti. I prva reakcija kada ga isprobate će sasvim sigurno biti, wauuu, ovo zbilja djeluje. Bijele je boje i ugodnog mirisa. Prstima iz teglice uzmem malo proizvoda, protrljam na obje ruke ( podrazumijeva da sam ruke prethodno oprala ) te krenem utrljavati na lice. Make up se naočigled topi i vidite kako nestaje. Moram reći da jedino malo teže odstranjuje eyeliner s očiju. Teže u smislu da mi se "crnilo" zna ispod očiju preslikati te taj dio nakon što isperem lice prođem s micelarnom još jednom. I svakako je bitno napomenuti da zasad ne odstranjuje vodootpornu maskaru, to mi je i sama Kristijana odmah rekla, pa čisto da i taj podatak znate. Jako je blag odstranjivač i nakon što ga isperete imat ćete osjećaj glatkoće na licu i kao da je nahranjena.





Količina i cijena:  Za cijenu od 70,00 kn dobijete 100 ml proizvoda.

Sastojci navedeni na proizvodu: Biljna ulja,pročišćena voda, prirodni konzervans.



Skladištenje i rok trajanja: Kako svi znamo prirodnu kozmetiku potrebno je pažljivo i čuvati. No make up remover bi se po preporuci trebao unutar 3 mjeseca potrošiti. Osobno ga držim u kupaonici u ladici na sigurnom.:)

Ocjena: Definitivna  i čista  5:)

Moji dojmovi: Odličan proizvod i presretna sam što sam imala priliku ga isprobati. Definitivno proizvod kojeg vrijedi kupiti i isprobati jer iskreno mislim da zamjerke nećete naći. Nikakav nered neće izazvati na licu ni najosjetljivijoj koži, nahraniti će ju i odstraniti make up.

Sve proizvode možete potražiti na njenoj Facebook stranici ili ovdje.


Primjetila sam da vam se sviđa ovakav tip postova u kojem vam natipkam kratku recenziju i svoje dojmove. Ako sam dobro primjetila i sviđa vam se, javite i potrudit ću se čim više i češće ih raditi.:)


Broj komentara: 8 :

  1. Odlicna recenzija, a i proizvod izgleda jako privlacno i slatko :) Nisam jos koristila mlijeka za skidanje sminke, pogotovo ne prirodno...mora biti dobro! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti,drago mi je da ti se sviđa ovakva vrsta recenzije😉meni je stvarno odlično za skidanje šminke

      Izbriši
  2. Super ovo zvuci 👍 ni ja ne volim mlijeko za ciscenje, oduvijek mi je tlaka za koristenje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ufff nikako😂😂eno dva neotvorena mi stoje i ne znam šta mi bi da ih kupim😂😂

      Izbriši
  3. Meni se svida ovakav tip postova tako da samo nastavi prenositi nam svoje dojmove. Joj ja isto nikada nisam voljela mlijeka za ciscenje lica ali zato obozavam micelarke jer su mi savrsene za skidanje sminke.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na podršci💖💖micelarne su odlične,isto ih obožavam😀a mlijeka klasična izbjegavam,hahahah...

      Izbriši
  4. Odlična recenzija. Definitivno moram isprobati.
    Ankica Miloš

    OdgovoriIzbriši